Η ανατρεπτική εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα στο γυρισμα που άφησε τους πάντες άφωνους

Η ατάκα «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα» κέρδισε τις καρδιές του κοινού, όπως αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο λόγος; Η Τζένη είχε ένα μικρό ψεύδος που τους κράτησε σε αγωνία. Και αυτό δεν το λέει μόνο αυτός, αλλά και οι υπόλοιποι.

Η Βάνα Μπάρμπα και ο Στράτος Τζώρτζογλου συναντήθηκαν μετά από 26 χρόνια και μας ανέβασαν σταρισμένα σκηνικά από την αγαπημένη σειρά «Το σημάδι του έρωτα».

Ο Στράτος αποκάλυψε πως η πρόταση για το να υποδυθεί το κακό παιδί του σεναρίου του Κωστάκη εκείνη τη στιγμή του φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς θα είχε την ευκαιρία να εργαστεί με τη Βάνα Μπάρμπα. Και εκείνη δεν άργησε να τον εντυπωσιάσει με το διχτυωτό της φόρεμα που φορούσε σε μια σκηνή με ελιές, προκαλώντας τους όλους να χάσουν τα λογικά τους.

Από την πλευρά της, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη συνεργασία της με τον Στράτο στη σειρά, αναφέροντας πως ενώ αυτή ήταν λίγο ερωτευμένη και αγαπούσε τη ζωή περισσότερο από την τέχνη της, εκείνος ήταν δοσμένος στη δουλειά του. Παρά τις διαφορές τους, ανέπτυξαν έναν ξεχωριστό αλλά εξαιρετικά επιτυχημένο χημεία μπροστά στις κάμερες.

Και τελικά, για το τι κρύβεται πίσω από την ατάκα «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα», ο Στράτος αποκάλυψε πως η Τζένη είχε ένα ψεύδισμα, το οποίο ωστόσο συνέβαλε στην επιτυχία της σειράς. Και αυτό που τους αρέσει ιδιαίτερα πλέον είναι να βλέπουν όλους να μιλούν για τη σειρά και να δημιουργούνται νέες συζητήσεις και αναμνήσεις.

Μετά από όλα αυτά, η συνάντηση τους μετά από τόσα χρόνια ολοκληρώθηκε με αναμνήσεις και συγκινήσεις, αλλά και με την αίσθηση ότι η επιτυχία της σειράς τους είχε αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην τηλεοπτική ιστορία.

Written by admin

Η επιστροφή της χαράς στη ζωή μου με τον Βασίλη

Η πορεία προς τη σύλληψη του δικηγόρου: Κατάγματα και τραύματα στη γλώσσα της συζύγου