Η αναταραχή στην εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη: Ο Βαγγέλης Περρής “χτυπά” τις παρουσιάστριες

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε το θέμα της επανένταξης στην τηλεόραση δύο δημοφιλών παρουσιαστριών, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου, που στόχο είχαν το νέο project “Tv stars παρουσιάστε”. Ο Βαγγέλης Περρής, διάσημος δημοσιογράφος, εξέφρασε την άποψή του για το θέμα, ρίχνοντας κριτικές προς τις δύο παρουσιάστριες.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη διαφώνησε με την άποψη του Βαγγέλη Περρή, υποστηρίζοντας ότι μία γυναίκα που έχει παιδιά έχει κάθε δικαίωμα να επιστρέψει στην τηλεόραση και να εκπομπή. Σημείωσε ότι δεν υπάρχει λόγος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ιωάννα Μαλέσκου να μην επιστρέψουν στην τηλεόραση λόγω του ότι έχουν παιδιά.

Οι συνεργάτες της Αφροδίτης Γραμμέλη, όπως η Ελεονώρα Μελέτη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, εξέφρασαν επίσης την διαφωνία τους με τις κριτικές του Βαγγέλη Περρή προς τις παρουσιάστριες, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πρόσθεσε πως ο πραγματικός λόγος της κριτικής βρίσκεται αλλού.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αναρωτήθηκε αν πράγματι μία γυναίκα που έχει παιδιά πρέπει να μείνει σπίτι χωρίς να επιτραπεί να εργαστεί και να ανέφερε πως ο Βαγγέλης Περρής πιθανότατα έχει λάθος αντίληψη για το θέμα. Τέλος, η Νανά Παλαιτσάκη αντέδρασε στις απόψεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη, καταλογίζοντάς του μισογυνική στάση και έκανε λόγο για έλλειψη αντικειμενικότητας.

Written by admin

Latest

«Πριονίζει» τη θέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Ούτε να τον βλέπει μπροστά της η Κέιτ Μίντλετον…»

Η έκπληξη της Δανάης Μπάρκα: Όταν το όνομά της εμφανίστηκε σε ανεπιθύμητους τίτλους