Η Αναστασία Μαρινάκου αποδέχθηκε την… Πρόκληση!

Η Αναστασία Μαρινάκου άφησε για λίγο τους στίβους και το τρέξιμο και δοκίμασε τις δυνάμεις της στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση!

Η Αναστασία Μαρινάκου ήταν η καλεσμένη της Ιωάννας Λίλη στην εκπομπή της που προβλήθηκε το Σάββατο στο Open και αποδέχθηκε την… πρόκληση!

Στο τελευταίο επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής «Η Πρόκληση» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου, δοκίμασε τις δυνάμεις της στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση.

Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε την Αναστασία Μαρινάκου, η οποία προέρχονταν από το «νταμπλ» νικών της στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Με τον συμπαρουσιαστή Νάσο Παπαργυρόπουλο, τον πρώην παίκτη του Survivor, η «πρόκληση» ήταν να βουτήξουν στην πισίνα και υπό τις οδηγίες προπονητή, η Αναστασία Μαρινάκου και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος να προσπαθήσουν να κάνουν κινήσεις της Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Μάλλον, όπως είπε και ο προπονητής, η Αναστασία Μαρινάκου ήταν νικήτρια στο challenge!

Πάντως, πριν βάλουν τα μαγιό τους, η Αναστασία Μαρινάκου μίλησε για τα βήματα τους μέχρι τον πρωταθλητισμό, την Αυστραλία όπου έζησε για λίγο καιρό και γιατί αποφάσισε να επιστρέψει και μια άλλη πρόκληση- πρόσκληση που είχε δεχθεί από τον Γιουσέιν Μπολτ να μετάσχει με την ομάδα του σε αγώνες στην Αυστραλία.

Το τρέιλερ της εκπομπής

Το backstage από το challenge

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος - Αυτό που μαθαίνει πρόκειται να τα αλλάξει όλα...

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος – Αυτό που μαθαίνει πρόκειται να τα αλλάξει όλα…

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Ο Πέτρος στη μέση

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Ο Πέτρος στη μέση