Η Αναστασία Γιάμαλη αντιμετωπίζει απειλές για τα σχόλιά της σχετικά με τον χαιρετισμό στον ήλιο στην πίστα

Αν εισέρχεσαι σε διαδικασία τρόμου για κάθε μήνυμα που λαμβάνεις, τότε ίσως είναι καιρός να σκεφτείς να αλλάξεις δουλειά. Αυτό τονίζει η Νατάσα Γιάμαλη σε μια συνέντευξή της που παραχώρησε πρόσφατα. Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει λόγω φύλου, τα απειλητικά μηνύματα και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να μην τα επηρεάζεται.

Σε αυτήν τη νέα τηλεοπτική συνέντευξή της, η Αναστασία Γιάμαλη αναφέρθηκε στη συνεχή ανάγκη να αποδεικνύει την αξία της στον επαγγελματικό τομέα, απλά γιατί είναι γυναίκα. Καθημερινά πρέπει να αντιμετωπίζει διακρίσεις και να αντιμετωπίζει προκλήσεις που οι άνδρες συνάδελφοί της δεν θα είχαν ποτέ. Απειλητικά μηνύματα και hate speech είναι κάτι που δεν την επηρεάζει πλέον, καθώς έχει μάθει να μην φοβάται τις αντιδράσεις αυτές.

Εάν εσύ επίσης αντιμετωπίζεις αυτού του είδους τρομακτικά μηνύματα και απειλές, τότε ίσως είναι καιρός να σκεφτείς να αλλάξεις κατεύθυνση. Η Νατάσα Γιάμαλη είναι ένα παράδειγμα ανθεκτικότητας και δύναμης, και μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον τρόμο να μας κυριεύει. Αλλάζοντας την εργασία μας μπορούμε να βρούμε έναν χώρο όπου θα νιώθουμε ασφάλεια και σεβασμό. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παράδειγμα της και ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας επηρεάζει με τους τρόμους του. Είμαστε δυνατές και ανθεκτικές, και μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας με τον τρόπο που αξίζουμε.

Written by admin

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Μαζί σου μεγαλόκαρδο αγρίμι

Συλλήψεις στη Θέρμη: Δικαιοσύνη για τα ανήλικα θύματα βίας