Η αναγγελία του ανερχόμενου ταλέντου Στάθη Παπούλια: “Το ταξίδι μου από το καλοκαίρι μέχρι το χειμώνα”

Κάναμε μια εκπομπή στο ραδιόφωνο μαζί με τον Άγγελο Πυριόχο, τελείωσε, βγαίνω έξω και νιώθω μια ζαλάδα”, περιγράφει ο Στάθης Παπούλιας.

Ο Στάθης Παπούλιας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, την Πέμπτη, στον Alpha. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε από καρδιάς στην σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και τον κράτησε για περίπου έξι μήνες χωρίς επαφή με το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Παπούλιας εξομολογήθηκε αρχικά πως «δεν μου λείπει σήμερα η τηλεόραση, όχι. Είχα δυο προτάσεις, δεν χρειάζεται να πω ποιες, αλλά είπα όχι επειδή δεν ένιωθα άνετα. Επί ένα, δυο χρόνια δεν σκεφτόμουν τίποτα πρώτα απ’ όλα. Μετά το σκέφτηκα καλά και λέω «κάθομαι εδώ πέρα, καλά είμαστε». Δεν πάω λοιπόν στην τηλεόραση και κάθομαι στο σπίτι μου».

«Κάναμε μια εκπομπή στο ραδιόφωνο μαζί με τον Άγγελο Πυριόχο, τελείωσε, βγαίνω έξω και λέω «νιώθω μια ζαλάδα». Κάθομαι και μετά τέζα! 13 Αυγούστου το έπαθα αυτό και έμεινα εκεί μέχρι τον Ιανουάριο. Για ένα, δυο χρόνια δεν καταλάβαινα τίποτα».

«Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον, όχι» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Στάθης Παπούλιας, προκαλώντας εύλογα συγκίνηση στο πλατό της καθημερινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Written by admin

Η αποτυχημένη προσπάθεια της Αιμιλίας Υψηλάντη να αποκτήσει κομπόδεμα από το θέατρο

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Ολυμπιακού που μαγνητίζει τα βλέμματα (ΦΩΤΟ)