Η ανακρίβεια των κατηγοριών της Μαίρης Συνατσάκη από τη Ζήνα Κουτσελίνη

Υπήρχαν πράγματα που δεν προλάβαμε να πούμε με τον Θέμο. Υποσχέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν.

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε ανοιχτά και ειλικρινά στην κάμερα του Happy Day, αποκαλύπτοντας πράγματα που μένουν ανείπωτα. Μιλώντας για τη ζωή του στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, αλλά και για τον αγαπημένο του συνεργάτη, τον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη.

Ο ίδιος αναφέρει ότι υπήρχαν υποσχέσεις που δεν εκπληρώθηκαν με τον Θέμο, κάτι που τον λυπεί βαθιά. Αναπολώντας τη συνεργασία τους στην εκπομπή “Όλα”, αναγνωρίζει ότι υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν πλήρως. Υποσχέσεις που έμειναν στον αέρα και δεν εκπληρώθηκαν ποτέ.

Παραδέχεται επίσης ότι η ηγεσία στην τηλεόραση είναι μια τεράστια ευθύνη και μπορεί να φέρει και προβλήματα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή χρειάζεται να αφιερωθεί σε άλλα πράγματα και να ζήσει τις στιγμές που του στέρησε η δουλειά τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Βαγγέλης Περρής μοιράζεται μαζί μας αυτές τις σκέψεις και συναισθήματα, αφήνοντας μας να σκεφτούμε τι μπορεί να σημάνει πραγματικά η αληθινή φιλία και η ειλικρίνεια στη συνεργασία. Και πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε τις υποσχέσεις μας και να μιλάμε ανοιχτά για ό,τι μας απασχολεί και μας λυπεί. Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε αληθινές και δυνατές σχέσεις, που αντέχουν στον χρόνο και στις δυσκολίες.

Written by admin

Latest

Μαρτύρησαν την αλήθεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον – «Όταν ήταν με τον βασιλιά Κάρολο στο νοσοκομείο…»

Η εξέλιξη της παραδοσιακής συνταγής μπακαλιάρου σκορδαλιά στη σύγχρονη κουζίνα