Η ανακοίνωση του STAR για την “Φωλιά των Κου Κου”

March 18, 2021

Η ανακοίνωση του STAR για την “Φωλιά των Κου Κου“Δεν θα προβληθεί η “Φωλιά των Κου Κου” την Παρασκευή 19/3 και την Δευτέρα 22/3.
Στη θέση της πρωινής εκπομπής του STAR, «Στη φωλιά των Κου Κου» το πρωινό της Πέμπτης προβλήθηκε σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef.

Ο λόγος, όπως ενημέρωσε το -, ήταν το… «χτύπημα» του κορονοϊού στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Ειδικότερα, θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε άτομο από την παραγωγή της εκπομπής ενώ αναμένονταν και τα μοριακά τεστ, ώστε να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις.

Ο κορονοϊός χτύπησε τη Φωλιά των Κου Κου
Κάτι που έγινε στην ροή της ημέρας. Έτσι, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, το STAR προχώρησε σε ανακοίνωση προς ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού.

«Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, το STAR προσθέτει στην ανακοίνωση του πως «απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του.

Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ».

Αγνοείται ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη που κατήγγειλε ηθοποιό για κακοποίηση (φωτο)

Μήνυση της Angelina Jolie στον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία – Διεθνή