Menu

Η ανακάλυψη της εγκυμοσύνης: Η ευτυχισμένη στιγμή της Μαντώς Γαστεράτου

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, φτάνετε στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι το έζησα και τις δύο φορές.
Η Μαντώ Γαστεράτου επισκέφτηκε την Τζένη Θεωνά στις “Μαμάδες” την Παραμονή του Πάσχα (5/5). Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε για τις σπουδές της και την ασχολία της με τη ψυχολογία, ενώ μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε πριν και μετά από τις δύο εγκυμοσύνες της.
“Το παιδί ήρθε με τη φυσική ροή της σχέσης μας με τον Νίκο, σαν μια όμορφη εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω ότι από μικρή ήθελα να γίνω μαμά παίζοντας με κούκλες. Ήταν αυτή η γονεϊκή εντολή που είχε ριζωθεί βαθιά μέσα μου”, ανέφερε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.
“Κατά την πρώτη μου εγκυμοσύνη υπήρξε μια περίοδος που αισθανόμουν πιέσεις από το κοινωνικό περιβάλλον. Αυτό με έκανε να αγχωθώ περισσότερο. Θυμάμαι όταν κατέβαινα τις σκάλες της πολυκατοικίας μου, δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Μετά από δύο μέρες, με πήγαν στον γυναικολόγο και όταν μας είπε ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου”, ανέφερε στη συνέντευξη της ΕΡΤ.
“Είχα την υποστήριξη της οικογένειάς μου και του συζύγου μου. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι σαν να έχετε έναν απορρυθμισμένο διακόπτη και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, φτάνετε στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι το έζησα και τις δύο φορές”, εξομολογήθηκε η Μαντώ Γαστεράτου στη Τζένη Θεωνά.

Written by admin

Exit mobile version