Η αναγνώριση του δασκάλου που με έδερνε στο Δημοτικό: Μια ανακάλυψη μετά από χρόνια

“Το λέω τώρα αυτό, μετά από 17 χρόνια. Προσευχήθηκα να γίνω πατέρας, είπα στον εαυτό μου “άσε τη δόξα” και αυτό έκανα”

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης μιλά στην κάμερα του Happy Day και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ανοίγει τα χαρτιά του και μας μιλά για την υποκριτική και τα μαθήματα που έμαθε με τη στροφή του στη θρησκεία και τον απλό τρόπο ζωής, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, με τίτλο “Μικρές ιστορίες μεγάλα μαθήματα”.

“Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο. Ήμουν ακόμα εργένης, με μεγάλες μου δόξες και πολλά χρήματα από την τηλεόραση, αλλά μέσα μου ένιωθα ένα κενό. Έψαχνα να βρω ποιο είναι το νόημα της σχέσης μου με τις γυναίκες. Όταν γύρισα στην Αθήνα και έγινα ηθοποιός, τα μόνα πράγματα που με απασχολούσαν ήταν τα χρήματα και οι γυναίκες. Άρχισα σιγά σιγά να αφαιρώ πράγματα που ήταν περιττά”, εξομολογείται ο ηθοποιός.

“Το πρώτο μάθημα που έμαθα ήταν όταν ο γιατρός μας επιβεβαίωσε ότι η σύζυγός μου ήταν έγκυος και ακριβώς την ίδια μέρα με πήραν τηλέφωνο για να παίξω στην Επίδαυρο. Εκεί πρέπει να πάρω μια μεγάλη απόφαση, γιατί η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τη μέρα που θα γεννούσε η κόρη μου. Το λέω τώρα αυτό, μετά από 17 χρόνια. Προσευχήθηκα να γίνω πατέρας, είπα στον εαυτό μου “άσε τη δόξα” και αυτό έκανα. Έχω βρεθεί στην κορυφή και καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι το σημαντικό”, παραδέχεται αμέσως μετά ο ηθοποιός.

“Ένας δάσκαλος που ξεχωρίζω είναι αυτός που με χτυπούσε στην Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, τον κατάλαβα όταν μετά από χρόνια. Αν δεν με έκανε να το μισώ, δεν θα είχα αγαπήσει την Τέχνη”, αναφέρει ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Τέλος, μιλώντας για την σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, τονίζει: “Με τη σύζυγό μου συμφωνούμε σε πολλά, αλλά όχι σε όλα. Δεν θέλω να επιβάλλω σε κανέναν τις απόψεις μου”.

Μια συγκινητική εξομολόγηση από έναν καλλιτέχνη που βρήκε την αλήθεια και την ευτυχία μέσα από τις δυσκολίες της ζωής του.

Written by admin

Οι δυο σημαντικές αλλαγές στη φορολογία του ΕΝΦΙΑ για το 2021

Κάκκαβα για Μπάρκα: Η Καινούργιου την αποθέωνε παντού και εκείνη φιλιόταν δημόσια με την τότε σχέση της