Η άλλη πλευρά του GNTM: 7 παίκτριες που μέσα σε ένα χρόνο έγιναν είδηση για πολύ δυσάρεστο λόγο

Λάμψη, δόξα, όνειρα, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, followers, infuelncing. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις λέξεις με τις οποίες έχουμε ταυτίσει το GNTM και το οποίο αποτελεί σταθερή αξία στο κοινό που το παρακολουθεί, όσα υψηλά ή χαμηλά νούμερα κι αν σημειώνει. Το ριάλιτι μοντέλων το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε με τη Βίκυ Καγιά ξανά στο τιμόνι, και όπως είπαμε, έχει τους δικούς του πιστούς οπαδούς. Μέχρι εδώ καλά.

Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες, λίγα είναι τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια που έχουν κάνει καριέρα μετά την αποφοίτηση από το GNTM και η ιστορία έχει δείξει πως αυτή η καριέρα δεν υπακούει σε κανόνες πρωτιάς ή τελικής πεντάδας. Αυτός που είναι να ξεχωρίσει θα ξεχωρίσει. Το ίδιο συμβαίνει και με παίχτες που μπορεί να μην έκαναν την καριέρα που θα ήθελαν στο modeling ωστόσο, έχουν ένα σημαντικό μερίδιο επιρροής στα social media όπου και θέλουν να ξεχωρίσουν.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να τονίσουμε πως όλα στη ζωή έχουν δύο όψεις και πως δεν είναι όλα η αστερόσκονη που φαίνεται στο Instagram. Εντός και εκτός Instagram όλοι μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής και η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες, πρώην παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων ήρθαν αντιμέτωπες με πολύ άσχημα γεγονότα τα οποία είτε μοιράστηκαν οι ίδιες στα social media είτε έγιναν νούμερο ένα είδηση λόγω της προβολής τους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η νικήτρια του GNTM4 η οποία και ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

Ας δούμε τώρα 7 φορές που -μέσα σε έναν χρόνο- παίκτριες έγιναν είδηση μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10), σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας ενώ επίσης σοκ προκάλεσε και το γεγονός πως το προφίλ της στο Instagram γέμισε κακόβουλα σχόλια.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, η 20χρονη νικήτρια του GNTM 4 πέρασε παλλόμενο φανάρι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 60χρονος. Η σύγκρουση ήταν τέτοια που ο μοτοσικλετιστής κατέληξε ενώ η νεαρή κοπέλα παρέμεινε στον τόπο του ατυχήματος όπου και συνελήφθη ακριβώς όπως προβλέπει η διαδικασία μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Η νεαρή κοπέλα, αφέθηκε ελεύθερη, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομερή στοιχεία για το τροχαίο, όπως έκθεση της τροχαίας. Η 20χρονη, μη μπορώντας να διαχειριστεί το διαδικτυακό «πόλεμο», πόσο μάλλον μετά από ένα τόσο τραυματικό γεγονός, το δυστύχημα, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελευθερία Καρναβά

Την Ελευθερία Καρναβά τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας GNTM, που από την αρχή είχε εντυπωσιάσει όλους τους κριτές και είχε πάρει το golden pass, χωρίς να περάσει από την δοκιμασία του bootcamp για το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού. Η νεαρή κοπέλα, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο πολυαγαπημένος της παππούς έφυγε από τη ζωή. Στις 11/10, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και μας έδειξε μερικές από τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της παππού.

«Υπάρχουν και αυτές οι πεταλούδες που είναι εκεί όταν φεύγουν άνθρωποι από κοντά μας, τις στιγμές που δεν ξέρεις τι έχει σημασία. Ίσως ηλίθιο να μοιράζεσαι εδώ αυτό, δεν πειράζει, άλλο ένα που δεν έχει και τόσο σημασία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μικαέλα Φωτιάδη

Με μία μεγάλη απώλεια ήρθε αντιμέτωπη και άλλη κοπέλα που γνωρίσαμε μέσα από GNTM. Ο λόγος για τη Μικαέλα Φωτιάδη η οποία μέσα από μια ανάρτησή της πριν από 3 εβδομάδες μοιράστηκε με τους followers της την απώλεια του παππού της. Δημοσιεύοντας κάποιες κοινές τους φωτογραφίες τον αποχαιρέτησε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αναπαύσου εν ειρήνη ήρωά μου. Μαχητή μου, παλεύοντας μέχρι την τελευταία σου πνοή. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ 22.09.22».

«Να τους αγαπάτε, να τους το λέτε. Να τους βλέπετε να τους κάνετε αγκαλιά. Η ζωή τελειώνει με ένα ξεφύσημα. Και είναι τιμή μου το είδα να συμβαίνει και που του κρατούσα το χέρι. Και ας ήταν ότι πιο δύσκολο. Αλλά πόσο μετανιώνω για τον χρόνο που έλειπα», έγραψε ως σχόλιο το μοντέλο σε άλλο σημείο.

Κατερίνα Πεφτίτση

Στην κάμερα του Love It μίλησε τον Σεπτέμβριο του 2021 η Κατερίνα Πεφτίτση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που έδωσε ο πατέρας της και από την οποία βγήκε νικητής. Ο μπαμπάς του plus size μοντέλου νοσηλεύτηκε στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου σαν θύμα του κορονοϊού. «Ο πατέρας μου είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και παλεύουμε για αυτήν. Είναι θύμα κορονοϊού, πλέον βέβαια τον έχει ξεπεράσει. Και τον μετέφεραν σε άλλο θάλαμο αλλά παραμένει στην εντατική πολύ σοβαρά με μεγάλα προβλήματα. Δύναμη αντλώ από την αδελφή μου που είναι τρελή και πνεύμα θετικής ενέργειας και αύρας», είχε πει τότε θέλοντας να μοιραστεί τα συναισθήματά της με το κοινό.

Μαριαγάπη Ξυπολιά

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά βίωσε μια μεγάλη απώλεια τον Φεβρουάριο του 2022 καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media έχασε τον πολυαγαπημένο της παππού. Το δυσάρεστο γεγονός συνέβη όταν το όμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM επέστρεψε από την Κίνα όπου βρισκόταν για φωτογραφίσεις και καμπάνιες. Δυστυχώς η επιστροφή της στην Ελλάδα συνέπεσε με την απώλεια του παππού της, στον οποίο έτρεφε τεράστια αδυναμία και αγάπη.

«Θέλω να πω πολλά και πάλι θα είναι λίγα. Ο παππούς μου, η πρώτη μου μεγάλη αγάπη. Ο κούκλος μου όπως τον αποκαλούσα. Σε αγαπώ για πάντα. Θα βρεις ξανά αγαπημένους σου ανθρώπους και θα μας προστατεύετε παρέα. Τώρα έχω ακόμα έναν άγγελο δίπλα μου. Καλό ταξίδι παππού μου, σε αγαπώ», έγραψε τότε στην ανάρτησή της.

Παρασκευή Κερασιώτη

Η Παρασκευή Κερασιώτη έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα τον Δεκέμβριο του 2021. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από το facebook της αδελφής της όπου έγραψε: «Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σήμερα, μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου. Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα. Θα σε αγαπώ αιώνια». Τον πατέρα της νικήτριας του GNTM3, τον είχαμε δει να μιλάει στο ριάλιτι μοντέλων με υπέροχα λόγια για την κόρη του.

Πήγη: queen.gr

Μεγάλες χαρές στο σπίτι της Ζήνας Κουτσελίνη, μετά από 12 χρόνια, το ανακοίνωσαν με μία οικογενειακή φωτογραφία

Just the 2of us: Έσκισε για ένα ακόμα Σάββατο το πιο ακριβό Show του Alpha … η Θέλξη μας κέρασε θέαμα!