Η Αλήθεια του Ετεοκλή Παύλου: Ένα Αποκαλυπτικό Μήνυμα

Η ιστορία του παρουσιαστή που άφησε άφωνο το πάνελ

Μια συζήτηση για τα… άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη ξεκίνησε στο πάνελ της εκπομπής Breakfast@Star, με αφορμή ένα σχετικό βίντεο που ανέβασε στα social media ο Fipster. Ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής μία ανάλογη εμπειρία από τα χρόνια που έζησε μόνος του.

“Έχω τραύμα με αυτό, δεν μπορώ να υπάρχει ούτε ένα ποτήρι στον νεροχύτη που να είναι άπλυτο. Νομίζω ότι θα κάνουν επιδρομή οι κατσαρίδες”, δήλωσε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

“Έχω απάντηση και λύση. Όταν έζησα μόνος μου στον Πόρο, όπου έκανα προπόνηση και αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα, είχα ένα πιάτο, ένα πιρούνι και ένα ποτήρι. Οπότε, αν δεν τα πλύνεις, δεν έχεις με τι να φας. Πολύ βασικό. Επίσης, τα μαγειρεύεις όλα με μία κατσαρόλα”, περιέγραψε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωινό της Παρασκευής (28/6).

“Και μια φορά που είχε γίνει έτσι η κουζίνα μου, ξέρετε τι έκανα; Είναι λίγο περίεργο αλλά θα το πω, είναι η αλήθεια μου. Πήρα όλα τα πιάτα, τα έβαλα στην μπανιέρα και δεν ήξερα τι να κάνω, τα έπλυνα εκεί με την πιεστική”, κατέληξε στην ιστορία του ο Ετεοκλής Παύλου.

Written by admin

Βίωμα σεξουαλικής κακοποίησης και αναγκαστικής χορήγησης φαρμάκων: Το δραματικό μαρτύριο ενός θύματος

Αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024 σε Φυσική, Ιστορία, Μαθηματικά