Γιώργος Παπαγεωργίου: Η αλήθεια για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

March 29, 2021

Όλα έδειχναν πως ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το φετινό καλοκαίρι στην Σύρο, ανήμερα των γενεθλίων της ηθοποιού. Τόσο ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής όσο και η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες κρατούν σιγή ιχθύος για το ευχάριστο γεγονός του γάμου τους.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega “Σχεδόν Ενήλικες” παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και στον Πάνο Ζόγκα και τόνισε πως η ημερομηνία του γάμου τους είναι ακόμη στον αέρα.
Πάντως νομίζω ότι το «ανύπαντρος» θα αλλάξει σύντομα.

Ε, θα δούμε. Δεν θα σου πω πολλά για αυτό. Είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει, αλλά την κρατάμε πολύ ιδιωτικά. Φεύγει λίγο από εδώ και από εκεί και γράφουν γι’ αυτό, χωρίς να το έχουμε δώσει εμείς, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε πολύ ιδιωτικό. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα γίνει σε φετινή ημερομηνία, αλλά όλα αυτά είναι πολύ στον αέρα. Αυτά που γράφονται είναι σκέψεις που έκανα στο παρελθόν. Τώρα με την παράταση της πανδημίας, το τρίτο κύμα και όλα αυτά, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει.

Είναι εύκολο ή δύσκολο να έχεις σχέση με ηθοποιό;
Δεν το έχω σκεφτεί ως κάτι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Για μένα είναι μια συνθήκη. Έχει τα καλά και τα κακά του. Το καλό είναι ότι καταλαβαινόμαστε και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βγεις εύκολα να κρυφτείς όταν θα βγεις έξω με την σχέση σου να κάνετε μια βόλτα. Αισθάνεσαι ότι σε κοιτάνε, ότι οι στιγμές δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο ιδιωτικές. Οπότε μαθαίνεις να συνδιαλέγεσαι με αυτό.

YFSF: O Hσαϊας Ματιάμπα μετά τη συγκλονιστική του εμφάνιση κέρδισε τη νίκη

Κατερίνα Γερονικολού: Τι έκαναν οι γονείς της όταν την ψώνισε;