Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με τον Στάθη Σχίζα

Επιβεβαιώνονται, καθώς φαίνεται, οι φήμες που κάνουν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα.
Προ λίγων ημερών, ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» ανέφερε ότι το ζευγάρι περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση του και βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

«Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα. Μιλάμε για έναν χωρισμό που θα σκάσει σίγουρα τις επόμενες ημέρες, υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Παρόλο που τους είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό ανεβάζοντας αναρτήσεις στα social media, γνωρίζω όμως από φίλους τους πως περνάνε μια σοβαρή κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπόρτερ της εκπομπής.

Σήμερα, οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» να αναφέρει ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετακόμισε από το σπίτι όπου διέμενε με τον Στάθη Σχίζα.

Το Σάββατο έγινε η μετακόμιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με τον Στάθη Σχίζα και μετακόμισε σε άλλο χθες, Σάββατο 29/04.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι έχει χωρίσει ή αν απλά Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας θέλουν να πάρουν λίγο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο.

Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Καράβα: «Από την εμπειρία μου μαζί του θεωρώ ότι έχει έπαρση»

Μόνο με το εσώρουχο η Χάλι Μπέρι – «Φωτιά» στο Instagram