Η αγωνία του MasterChef: Ανάμεσα στη νίκη και την ήττα

Τέλος, το νέο επεισόδιο του MasterChef έδωσε στους τηλεθεατές αρκετές εντάσεις, καθώς ο παίκτης της γκρι μπριγάδας, Σταμάτης, δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας. Και ενώ μιλούσε στους κριτές, τους εξήγησε πως δεν τον απασχολεί και πολύ αυτό που λέει η αντίπαλή του, Γεωργία, αναφορικά με την ενοχλητική του συμπεριφορά.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στο σετ της εκπομπής, με τους συμπαίκτες του Σταμάτη να κοιτάνε έκπληκτοι και τη Γεωργία να αντιδρά απερίσκεπτα στις δηλώσεις του. Ο Σταμάτης, ωστόσο, δεν δείχνει να πτοείται και επιμένει πως κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ό,τι θέλει, χωρίς να τον ενδιαφέρει καν.
Τελικά, η εντάση ανάμεσα στους δύο παίκτες του MasterChef αυξήθηκε και περισσότερο, με αιχμές αρκετά εκνευριστικές να ανταλλάσσονται μεταξύ τους. Η Γεωργία τελικά ανέφερε πως ο Σταμάτης ήρθε να την ενοχλήσει αλλά αυτόν τον καιρό δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί του, ενώ ο ίδιος εμμένει πως το μόνο που έκανε ήταν να πειράξει τους συμπαίκτες του και πως δεν τον πειράζουν τα λεγόμενα της Γεωργίας.
Αυτό που μένει να δούμε είναι πώς θα εξελιχθεί η κόντρα ανάμεσα στους δύο παίκτες και αν θα επηρεάσει τις επόμενες κουζίνες τους στον διαγωνισμό. Μέχρι τότε, οι τηλεθεατές παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτές τις συγκρούσεις που προκαλούν αναταραχές στον διαγωνισμό MasterChef.

Written by admin

Η σεξουαλική ταυτότητα δεν καθορίζει την ταυτότητα ενός ανθρώπου, λέει ο Βασίλης Βούνος

Δείτε πώς είναι σήμερα την εξαφανισμένη Δήμητρα Αιγινήτη (ΦΩΤΟ)