“Η αγάπη για τον Μιχάλη Κατσούρη και τον Άλκη Καμπανό” – Βίντεο

Το νέο τραγούδι “Σελήνη” των Λόγος Τιμής αναφέρεται στους δολοφονημένους οπαδούς του Άρη και της ΑΕΚ, τον Άλκη Καμπανό και τον Μιχάλη Κατσούρη. Οι Λόγος Τιμής δείχνουν να μην ξεχνούν τα θύματα της οπαδικής βίας, δίνοντας τους έναν ξεχωριστό χώρο στο τραγούδι τους.

Το rap group από την Αθήνα συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις με τους στίχους του και το τραγούδι “Σελήνη” δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο δεύτερο κουπλέ του τραγουδιού, γίνεται αναφορά στα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μαχαιρωμένα, αφήνοντας ένα μήνυμα κατά της βίας.

Το τραγούδι περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό τετράστιχο που καλεί την κοινωνία να σταματήσει τη βία και να σεβαστεί τη ζωή του κάθε ανθρώπου. Οι στίχοι αναφέρουν τη θλίψη για τους χαμένους, την αναζήτηση της ανθρωπιάς και την ανησυχία για την κατάσταση της κοινωνίας μας.

Με αυτό το νέο τραγούδι, οι Λόγος Τιμής συνεχίζουν να αγωνίζονται με τη μουσική τους για ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο μέλλον. Μέσα από τους στίχους τους μας καλούν να σκεφτούμε, να αναθεωρήσουμε τις συμπεριφορές μας και να αγωνιστοϋμε ενάντια στη βία και στην αδικία.

Written by admin

Γυναίκα εξnγεί γιατί δεν θέλει να αποκτńσει παιδιά: «Θέλω να κάνω μανıκιούρ, να κοıμάμαι και να πnγαίνω για ψώνıα»

Σαρώνει το «Ζάρι» στο YouTube αγγίζοντας τις 4 εκατ. προβολές – Σε ποιες χώρες είναι πρώτο στα trends