Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με το MEGA στην κάμερα

Δεν έχω κάνει ούτε θα κάνω κάποια συζήτηση με το MEGA. Θα υπάρξει ένα μάζεμα του χρόνου τηλεοπτικά.

Η κάμερα του «Γεια Σου» εντόπισε την Αφροδίτη Γραμμέλη σε μια κοσμική έξοδο το βράδυ του Σαββάτου (15/6). Η γνωστή τηλεκριτικός και δημοσιογράφος αντιμετώπισε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον της στην τηλεόραση και τα σενάρια που ακούγονται για τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα μάζεμα του χρόνου, καθώς τα οικονομικά γίνονται όλο και πιο δύσκολα και αυτό θα επηρεάσει και την τηλεόραση, καθώς η τηλεοπτική βιομηχανία έχει επηρεαστεί από αυτήν την κατάσταση», δήλωσε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο τέλος των τηλεοπτικών συμφωνιών. Υπάρχουν ακόμη 4-5 παρουσιαστές πρώτης γραμμής που διαπραγματεύονται, καθώς και άλλοι που είναι στην τελική φάση αλλά δεν έχουν υπογράψει», σημείωσε η δημοφιλής τηλεκριτικός.

«Δεν έχω κάνει ούτε σκοπεύω να κάνω συζήτηση με το MEGA. Γιατί να συνεχίσω στο MEGA; Η συνεργασία μας έχει ολοκληρωθεί θετικά και είμαι ευχαριστημένη», δήλωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ο κόσμος αγαπάει την Ελεονώρα, η επιλογή της είναι σημαντική και σημαίνει πολλά για την εκπομπή μας. Ξέρω ότι έχει δύο ελκυστικές τηλεοπτικές προτάσεις και είμαι βέβαιη ότι θα επιλέξει το καλύτερο για εκείνη», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη σε σχετική συζήτηση για την πρώην συνεργάτιδά της.

Written by admin

Latest

Πρωτοφανές ξέσπασμα σε εκπομπή – «Θα είναι μα@@@ς ο Φιλιππίδης αν…» (Vid)

Η ευτυχισμένη ένωση του Μιχάλης Οικονόμου και του Γιώργος Μακρής: Φωτογραφίες από τον γάμο τους