«Η αδιάκοπη ανάπτυξη της υπερβολικής συμπεριφοράς του Δημήτρη Σταρόβα»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου αποκάλυψε πως αισθάνεται ότι υποφέρει από bullying από το κοντινό του περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της συντρόφου του και των φίλων του. Ο καλλιτέχνης ανέφερε ότι νιώθει ότι πρέπει να κρατήσει σιωπή για πράγματα που τον ενοχλούν, λόγω της πολιτικής ορθότητας και των περιορισμών που αυτή φέρνει.

Όσον αφορά τα μουσικά του σχέδια, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε ότι είναι ενεργός στο κανάλι του στο Youtube και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τις εμφανίσεις του με τους «Άγαμους» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, προετοιμάζεται για κάποιες συναυλίες το καλοκαίρι και για συνεργασίες με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

Ωστόσο, ο καλλιτέχνης εξέφρασε την ανησυχία του για την υπερβολή που επικρατεί σε θέματα όπως το metoo και την πολιτική ορθότητα. Αναφέροντας ότι η κοινωνία έχει γίνει επιεικώς υπερβολική σε θέματα επικοινωνίας και ευαισθησιών, δήλωσε πως νιώθει πως οι άνθρωποι γύρω του τον περιορίζουν με τις δικές τους απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η συντρόφος του και οι φίλοι του περιορίζουν την ελευθερία του να εκφράζει τις απόψεις του λόγω του κλίματος που επικρατεί.

Written by admin

Η τραγική πορεία του πατέρα του Τζέιμς: Μια ανατριχιαστική ιστορία

Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων στην Αθήνα: Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας