Η αδερφή της έλεγε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μετά τον τοκετό. Τότε άρπαξε την κάμερα και έβγαλε αυτή την φωτογραφία!

Οι ημέρες μετά τον τοκετό μπορεί να είναι μαγικές και γλυκές αλλά αν είμαστε ειλικρινείς, είναι και πραγματικά δύσκολες. Για αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να δείτε γιατί η Danielle Haines μια μαμά από την Αριζόνα μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για πολλές μαμάδες.

Η μαμά αυτή λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η οποία τραβήχτηκε 3 ημέρες μετά τον τοκετό. Στην φωτογραφία εμφανίζεται ημίγυμνη, κρατώντας τον νεογέννητο γιο της και φαίνεται όμορφη, ευαίσθητη, εξαντλημένη και φοβισμένη. Δηλαδή αντιπροσωπεύει όλα τα πράγματα που ακολουθούν την άφιξη ενός μωρού.

Η φωτογραφία αυτή έχει ήδη γίνει viral στα social media και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια

Κάτω από την φωτογραφία η Danielle έγραψε:

«Σε αυτή την φωτογραφία έχω γεννήσει πριν 3 ημέρες. Είμαι χάλια. Λατρεύω το μωρό μου , μου λείπει ο άντρας μου που είναι στην δουλειά και είμαι πολύ νευριασμένη με την μαμά μου. Το στήθος μου πονάει και έχω αιμορραγία.

Το μωρό μου πεινάει και εγώ το ακούω να κλαίει και στεναχωριέμαι. Στεναχωριέμαι που ο κόσμος είναι τόσο κακός και χάνονται ζωές μωρών. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε που πήγα να γεννήσω ,δεν νιώθω το σώμα μου και νομίζω ότι χάνω το μυαλό μου.»

Υπάρχει πολύ πίεση στις νέες μαμάδες. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εκείνες. Υποτίθεται πως πρέπει να λάμπουν και να λατρεύουν τον θηλασμό. Όμως στην αρχή είναι δύσκολο και πρέπει να προσπαθήσουν.

Το να είσαι μαμά είναι υπέροχο αλλά μπορεί να είναι εξαντλητικό, κουραστικό, στενάχωρο και περίπλοκο κάποιες φορές. Η κάθε μαμά είναι μοναδική και ζει αυτή την εμπειρία μοναδικά. Για αυτό προσπαθήστε να είστε πιο υποστηρικτικοί απέναντί τους..athensmagazine.gr

Συγκινήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου Εύζωνα»

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φτάνει στην Αρεόπολη για την αναζήτηση του αληθινού δολοφόνου