House of Fame: Διπλή αποχώρηση και ανατροπές

house-of-fame:-dipli-apochorisi-kai-anatropes

Σήμερα στο House of Fame θα υπάρξει διαδικασία αποχώρησης στο live και μάλιστα δεν θα φύγει ένα, αλλά δύο άτομα και οι εκπλήξεις θα είναι αρκετές.

Στο σημερινό live του House of Fame έρχονται τα πάνω κάτω, καθώς ακολουθεί μεν διαδικασία αποχώρησης, αλλά πρόκειται να φύγουν δύο άτομα και όχι ένα.

Επίσης, η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, θα βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει τις ερμηνείες των σπουδαστών και να αξιολογήσει τις επιδόσεις τους.

Στο πλευρό τους θα είναι, όπως και σε κάθε live concert, οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, εμψυχώνοντας και σχολιάζοντας.

Επιπλέον, μία έκπληξη περιμένει κοινό και συμμετέχοντες αφού στη σκηνή του House of Fame θα ανέβει η Josephine δίνοντας ένα συγκλονιστικό performance.

Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι σπουδαστές σήμερα είναι:

Γιάννης Αρβανιτίδης: «Καθημερινά» (Νίκος Οικονομόπουλος)
Άρης Βανταράκης: «Έσπασε η νύχτα» (Αντώνης Ρέμος)
Μαριάννα Κάρα: «My Secret Combination» (Καλομοίρα)
Βένια Καραγιαννίδου: «Ευαισθησίες» (Καίτη Γαρμπή)
Κόνη Μπιζιντή: «Blue Jeans» (Lana Del Ray)
Γιώργος Ντίνος: «Διαμαντένια προβλήτα» (Ενδελέχεια)
Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Είμαι ένας άλλος» (Νίνο)
Γιώργος Σπετσιώτης: «Laura non c’ è» (Nek)
Πηνελόπη Τσιακυρίδου: «Εν Λευκώ» (Νατάσσα Μποφίλιου)
Jimmy Sion: «Love don’t let me go» (David Guetta)

Η Μαριάννα Κάρα είναι εκείνη που θα της αφαιρεθούν 4 βαθμοί από την τελική βαθμολογία ως το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο σπίτι του House of Fame.

Οι εκπλήξεις όμως στο live concert δεν σταματούν καθώς η Ελένη Φουρέιρα έχει να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση στους σπουδαστές!

Μάλιστα, για πρώτη φορά απόψε από το House of Fame La θα αποχωρήσουν δύο σπουδαστές. Ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιους θα κρατήσει το κοινό στην Ακαδημία με την ψήφο του;

42°c:-apopse-i-premiera

42°C: Απόψε η αρχή

oie:-schedon-10.000-palaistinioi-echoun-anagkastei-na-egkataleipsoun-ta-spitia-tous-sti-lorida-tis-gazas

ΟΗΕ: Σχεδόν 10χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη Λωρίδα της Γάζας