H στιγμή εντοπισμού του 6χρονου θύματος του serial killer της Κύπρου (φωτο)

Tον συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης που εντόπισε στη λίμνη Μεμί τη σορό της 6χρονης Sierra – το έβδομο θύμα του Κύπριου serial killer Νίκου Μεταξά – με τον συντονιστή της επιχείρησης έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιωτική εταιρεία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης.

Ο Πάμπος Ομήρου, όπως είναι το όνομα του δύτη, καλεί αρχικά τον συντονιστή Eduardo Branco να ανάψει ένα κερί. «Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;» ρωτά ο συντονιστής με τον δύτη να του απαντά «για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου».

Η εταιρεία ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook και φωτογραφίες από την επιχείρηση της Τετάρτης με τον δύτη να φαίνεται σε μια από αυτές να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον ουρανό.

Το 6χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του τον Μάιο του 2018. Η Mairy Rose είχε εντοπιστεί στις 14 Απριλίου και ήταν το πρώτο θύμα του καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Το άψυχο σώμα της Siera, που ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης, εντοπίστηκε σε βάθος 6 μέτρων υπό καταρρακτώδη βροχή και ήταν τυλιγμένο σε σεντόνι, με σχοινί και τσιμεντομπλόκ, όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Εντωμεταξύ σήμερα σε χωριό της Λευκωσίας θα γίνουν οι κηδείες της 38χρονης Λιβια Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενας από τη Ρουμανία, που ήταν τα πρώτα θύματα του serial Killer. Ο σύζυγος της Λίβια και πατέρας της Έλενας έχει ήδη προχωρήσει με αστικές αγωγές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας ζητώντας αποζημιώσεις πέραν του ενός εκ. ευρώ, για την πλημμελή διερεύνηση της καταγγελίας για εξαφάνιση τους το 2016. Αν η αστυνομία είχε διερευνήσει επαρκώς την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί οι δολοφονίες των άλλων τεσσάρων γυναικών και της 6χρονης Sierra.

Written by stelios

Οι πληρωμές ως το τέλος Ιουνίου -Ποιοι θα πάρουν χρήματα (λίστα)

Ανησυχία για σεισμό 4,1 βαθμών Ρίχτερ στην Αταλάντη -“Ευαίσθητη περιοχή”