Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουxα και βάζει φωτιές – φωτο

Αναστάτωση έφερε στην ελληνική τηλεόραση η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της τόσο με την εμφάνισή, όσο και με τον χαρακτήρα της.

Μπορεί η τηλεοπτική της εμφάνιση να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, το διάσημο μοντέλο με τα πυκνά φρύδια συνεχίζει να αναστατώνει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Τολμηρή και πρωτότυπη, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες είτε με εκκεντρικά σύνολα είτε με ελάχιστα ρούχα, όπως έκανε στην τελευταία της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, το 25χρονο μοντέλο ανάρτησε ένα καρέ στο οποίο ποζάρει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Μάλιστα, η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία της με μια χιουμοριστική λεζάντα, γράφοντας: «Can’t be over dressed if you’re barely dressed at all, can I get an amen, lol (σσ. Δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά ντυμένος, αν είσαι σχεδόν καθόλου ντυμένος. Μπορώ να πάρω ένα αμήν; Lol»)».

Δείτε την ανάρτηση:

Σχέσεις: Αυτή είναι η λιγότερο δημοφιλής ημέρα για σεξ

Florica Leonida: Η πρωταθλήτρια ενόργανης έκανε στροφή στην καριέρα της… και έγινε συνοδός πολυτελείας