Μαντόνα: Ποζάρει με ένα μπεζ εσώρουxo-κορσέ,με δολάρια και γλειφιτζούρια στα επίμαχα σημεία – φωτο

Εννοείται ότι σε χρόνο ντε-τε οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου!

Η Μαντόνα ήταν πάντα οπαδός της γυναικείας απελευθέρωσης και της αυτοέκφρασης. Πολλά χρόνια πριν το body positivity και το δικαίωμα στο γuμνό, που τόσο πολύ κυνηγάει ο αλγόριθμος των social media.

Όπως είπε και η ίδια πρόσφατα αυτή άνοιξε τον δρόμο: «Τριάντα χρόνια πριν κυκλοφόρησα ένα βιβλίο με τον τίτλο S.E.X. Μαζί με δικές μου γυμνές φωτογραφίες, υπήρχαν εικόνες ανδρών που φιλούσαν άνδρες, γυναικών που φιλούσαν γυναίκες και εμού που φιλοuσα τους πάντες. Έγραφα εκεί επίσης για τις σεxουαλικές μου φαντασιώσεις και μοιραζόμουον τις απόψεις μου για τη σεxουαλικότητα με τρόπο ειρωνικό» γράφει η Μαντόνα στο Instagram με αφορμή τα τριάντα χρόνια από την έκδοση του βιβλίου.

Και συνεχίζει: «Πέρασα τα επόμενα λίγα χρόνια με συνεντεύξεις από στενόμυαλους ανθρώπους που προσπάθησαν να με ντροπιάσουν επειδή ενδυνάμωνα τον εαυτό μου ως γυναίκα. Με αποκάλεσαν πόρνη, μάγισσα, αιρετική και διάβολο».

«Σήμερα, η Cardi B μπορεί΄να τραγουδά το WAP της. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να φιγουράρει σε εξώφυλλο περιοδικού με γuμνά τα oπίσθιά της και η Μάιλι Σάιρυς να κάθεται στη wrecking ball της. Παρακαλώ bitches…» κατέληξε.

Στα τελευταία stories της μοιράστηκε δύο πόζες με το κοινό της (είτε την αγαπούν είτε όχι, όλοι βλέπουν τα στόρι της) με το στhθoς της ακάλυπτο και emoji γλειφιτζούρια και δολάρια στα επίμαχα σημεία.

Φορώντας μονάχα ένα μπεζ εσώρουxο-κορσέ και έχοντας κάνει δύο μικρά κοτσιδάκια στα μαλλιά της.

Εννοείται ότι σε χρόνο ντε-τε οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Στο ένα από αυτά, η «βασίλισσα της ποπ» σκύβει μπροστά στον φωτογραφικό φακό και κρύβει το στήθoς της πίσω από μία φράση.

«Από τα ζαχαρωτά, πήγα στα χρήματα» γράφει.

Δείτε τις φωτό από τα στόρι της: 


Πηγή: in.gr

Σοφία Δανέζη: Εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση δύο χρόνια μετά το Big Brother

Ελένη Μενεγάκη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της … Η ανθοδέσμη που της χάρισε ο Μάκης Παντζόπουλος