Ντέβα Κασέλ: H κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ μοιράζει απανωτά εγκεφαλικά! – φωτογραφία

Την λένε Ντέβα Κασέλ και είναι η Iταλογαλλίδα κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ. Σε ηλικία μόλις 17 ετών η νεαρή κοπέλα εργάζεται σαν μοντέλο και όλοι μιλάνε για ένα εντυπωσιακά πανέμορφο πλάσμα που
Παιδί της Ιταλίδας σταρ Μόνικα Μπελούτσι και του Γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του «The Apartment» και στην συνέχεια παντρεύτηκαν το 1999 στο Μονακό.

Τους ένωσε η μεγάλη τους αγάπη για τον κινηματογράφο, τα κοινά πάθη και σύντομα και τα παιδιά. Η πρώτη τους κόρη, Ντέβα Κασέλ, γεννήθηκε το 2004 ενώ η δεύτερη Λεόνι έξι χρόνια αργότερα.
Το ζευγάρι χώρισε μετά από 14 χρόνια γάμου, αλλά παραμένουν φίλοι έως και σήμερα όπως έχουν αναφέρει άλλωστε και οι δύο. «Αν και ο καθένας μας πήγε σε διαφορετική κατεύθυνση, πάντα θα αγαπιόμαστε και θα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον »,σχολίασε η Μόνικα Μπελούτσι μετά τον χωρισμό τους.

Η καριέρα της Ντέβα Κασέλ ως μοντέλο έχει εκτοξευθεί , αφού όπως θα έχετε διαπιστώσει και εσείς απο τις φωτογραφίες που θα έχετε ήδη δει, είναι μια πραγματική κούκλα. Αν δεν την έχετε δει τότε σίγουρα θα σας ενθουσιάσει, αφού έχει την ομορφιά της Ιταλίδας μητέρας της και πραγματική Γαλλική φινέτσα.

Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της, ήδη την βλέπουμε να κάνει πασαρέλα ως μοντέλο στους μεγαλύτερους οίκους αλλά και να ποζάρει στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, μαγνητίζοντας ουσιαστικά τους πάντες πάνω της.
Για 17 ετών κορίτσι που ξεκινάει τώρα την καριέρα της ως μοντέλο ουσιαστικά, έχει φανατικούς θαυμαστές παγκοσμίως, αφού όλοι μιλάνε για το επόμενο super model.

Άλλωστε όταν θα δείτε και εσείς τις φωτογραφίες της απο τον λογαριασμό της στο instagram θα καταλάβετε ότι μιλάμε για μια πραγματική κούκλα!

Κυρίες και κύριοι η Ντέβα Κασέλ:

Τζίλιαν Άντερσον: Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αντί για μπάλες με ανδρικά μόρια – φωτογραφία

Σχέσεις: 4 άβολες στιγμές στο σεξ και πώς να τις αντιμετωπίσεις