Κέιτ Μίντλετον: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Kate Middleton στη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καραϊβική παρουσίασε ένα διαφορετικό, πιο casual και χαλαρό πρόσωπο από εκείνο που είχαμε συνηθίσει στο Λονδίνο, παρόλο που το πρόγραμμά της ήταν γεμάτο με συναντήσεις, επισκέψεις και δεξιώσεις.

Ωστόσο σε μια βραδινή γιορτή εμφανίστηκε με το πιο λαμπερό ίσως λουκ: ασημί μάξι φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ της Βρετανίδας σχεδιάστριας Phillipa Lepley και σατέν clutch bag Lulu Guinness.

Πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν τα κοσμήματα, αξίας 13.000 λιρών, με την υπογραφή του γαλλικού brand Van Cleef & Arpels – το κολιέ και τα σκουλαρίκια, από μαργαριτάρια και χρυσό, της συλλογής Magic Alhambra. Έτσι γιόρτασε, κατά κάποιον τρόπο, και την τελευταία νύχτα της περιοδείας τους, που πραγματοποιήθηκε, αν και

εν μέσω κάποιων αντιδράσεων, για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας. Το ίδιο σετ είχε ξαναφορέσει το 2020 στα 73α Βρετανικά Κινηματογραφικά Βραβεία, στο Royal Albert Hall, σε εκείνη την περίσταση σε συνδυασμό με ένα βραδινό φόρεμα Alexander McQueen σε χρυσό και λευκό χρώμα.

Την επόμενη μέρα, πάντως, η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέστρεψε στο casual στυλ του ταξιδιού, ποντάροντας σε ένα shirt dress σε απαλό ροζ. Σε μερικά από τα στιγμιότυπα, μάλιστα, σπάει εντελώς το βασιλικό πρωτόκολλο, χάριν της κουζίνας της Καραϊβικής, και απολαμβάνει με το χέρι τοπικές λιχουδιές.

Δείτε το βραδινό ντύσιμο της Kate Middleton:

Photo by Chris Jackson/Getty Images
marieclaire.gr

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος με το ένα πόδι στη φυλακή! Ο λόγος;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος πριν την φυλακή… Ποιος είναι ο λόγος και σε τί μπελάδες θα μπλέξει;