Menu

H αλήθεια για τη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Τέλος στις φήμες

Όλο αυτό ξένισε και αμέσως τι θα πει ο άνθρωπος; Α, χάλασε η φωνή του, κάτι έγινε, υπάρχει βλάβη” παραδέχεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο Κοσμοράδιο 95,1, συζητώντας με τον Τάσο Ριζόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχουν γίνει για τη φωνή του τα τελευταία χρόνια.

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία ιατρική επέμβαση. Είχα κάποιες τεχνικές πειραματικές προσπάθειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή μου έχασε την ποιότητά της. Είναι σημαντικό να διευκρινίζω αυτό το σημείο γιατί είναι ο μεγαλύτερος φόβος ενός τραγουδιστή» δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο καλλιτέχνης ανέφερε επίσης ότι δεν είχε σκοπό να αλλοιώσει τη φωνή του με τις πειραματικές τεχνικές που δοκίμασε. Ωστόσο, αναγνωρίζει ότι ορισμένοι μπορεί να είχαν αυτή την εντύπωση.

Συνοψίζοντας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επισήμανε ότι η φωνή του παραμένει ανθεκτική και ότι δεν υπήρξε καμία βλάβη στις χορδές του λάρυγγα του. Τέλος, τονίζει ότι ο πειραματισμός του ήταν απλά μέρος της μουσικής του δημιουργίας και όχι κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά την φωνή του.

Written by admin

Exit mobile version