Γρηγόρης Αρναούτογλου: ΒΟΜΒΑ – Θα φύγει από τον ANT1 αν δεν του δώσουν αυτή την ζωντανή εκπομπή

Spoilers

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που είπε πως θα φύγει από τον ANT1 αν δεν του δώσουν μια συγκεκριμένη εκπομπή!

Σάλος προκλήθηκε μετά τα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή αναφορικά με το ενδεχόμενο να φύγει από το κανάλι του ΑΝΤ1, σε περίπτωση που δώσουν σε κάποιον άλλον μια συγκεκριμένη εκπομπή.

Ο λόγος για την επιτυχημένη εκπομπή «εκατομμυριούχος» που πρώτος παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και που όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να έρθει στον ΑΝΤ1.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής του The 2Night show, έχει κάνει τα πάντα προκειμένου αυτό το τηλεπαιχνίδι να επανέλθει στο προσκήνιο μετά από χρόνια και θα απορήσει αν το κανάλι το δώσει κάποιον άλλον να το παρουσιάσει.

«Αποτελεί προσωπική μου επιθυμία να επαναφέρω τον εκατομμυριούχο που έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Αν έχω κάνει τα πάντα για να το παρουσιάσει άλλος τι να πω! Θα απορήσω αν αποφασίσουν να δώσουν σε κάποιον άλλον το τηλεπαιχνίδι»!

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει τον εκατομμυριούχο!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Κορίνα ανακαλύπτει τον κρυφό εραστή της μητέρας της

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Κορίνα ανακαλύπτει τον κρυφό εραστή της μητέρας της

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης κλέβει από την Άννα τα λεφτά που της έδωσε

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης κλέβει από την Άννα τα λεφτά που της έδωσε