GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Σε παραλία, πιο σέξι από ποτέ, κολάζει με την πίσω όψη της

Έτοιμο για βουτιές το μοντέλο! – Δείτε φωτογραφίες

Γνωρίσαμε την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model». Σήμερα, μετρά πάνω από 59.400 followers στο Instagram, ενώ πολλές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους.

Και χθες, Τρίτη 12/4, η μελαχρινή καλλονή αναστάτωσε τους ακολούθους της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται σε παραλία, με ένα σέξι μπικίνι.

Στο ένα στιγμιότυπο, αποπνέοντας ερωτική διάθεση, κάθεται εκεί που σκάει το κύμα και οι κοιλιακοί της δεν μπορούν παρά να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Με ύφος προκλητικό κοιτά το φωτογραφικό φακό, ενώ φορά στο κεφάλι της μία μάσκα θαλάσσης με αναπνευστήρα. Το μπικίνι top αναδεικνύει το ντεκολτέ της, με την ίδια να εκπέμπει άπειρο σεξαπίλ.

Στην άλλη φωτογραφία, η Βάσω Βιλέγκας είναι σκέτος… πειρασμός! Στέκεται όρθια και δείχνει την καλοσχηματισμένη πλάτη και τους ωραίους γλουτούς της, προκαλώντας τον ανδρικό πληθυσμό. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα πλούσια μαλλιά της, τα οποία πέφτουν κυματιστά στην πλάτη και κάτω από τους ώμους της. Το μακιγιάζ της είναι ελαφρύ έως ανύπαρκτο, το πρόσωπό της δείχνει καθαρό και η επιδερμίδα της λάμπει.

«Εσύ είσαι έτοιμη να ψάξεις για μαγιό??? ✔️» γράφει στη λεζάντα του hot post της. Όπως καταλαβαίνετε, η Βάσω Βιλέγκας ανάρτησε τις εν λόγω φωτογραφίες, θέλοντας να προωθήσει το μαγιό που φοράει. Ο στόχος σίγουρα επετεύχθη. Εσείς, τι λέτε;

 

 

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαντά στις φήμες περί κακοποίησής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη

Φάνης Μουρατίδης: Η κρίση ηλικίας και η εκδίωξη από παράσταση που τον σημάδεψε