GNTM – Μαρία Μιχαλοπούλου: Το μόντελινγκ, το αιμαγγείωμα και οι κρίσεις πανικού

«Φοβάμαι ότι αν πέσω και χτυπήσω το χέρι μου, θα πεθάνω» λέει η πρώην παίκτρια της «Φάρμας» και του GNTM

Μία ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 6/4, η Μαρία Μιχαλοπούλου, στην εκπομπή «Happy Day».

Πρωτογνωρίσαμε την νέα κοπέλα μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Λίγους μήνες μετά, την είδαμε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα».

Το GNTM και το επάγγελμα που ασκεί τώρα 

«Επειδή συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν, όμως, αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα.

Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Καλό μου έκανε το GNTM, γιατί καταρχάς πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει εμένα, γιατί ο κόσμος αυτόματα μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με καμία έπαρση, είναι γεγονός» δήλωσε.

Το αιμαγγείωμα, το χειρουργείο και ο φόβος 

«Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά και αυτό μπορεί να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από το φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω» σημείωσε για το αιμαγγείωμα στο χέρι της.

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Μιχαλοπούλου στο «Happy Day»:

Υπόθεση Πάτρας: Στο Καραμανδάνειο είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα το 2015, λόγω φαρμακευτικής δηλητηρίασης

GNTM Ίριδα Παπουτσή: Το μαύρο σουτιέν και το τατουάζ της «ξεσήκωσαν» το Instagram