Γλυκά Νερά: Δολοφονία Καρολάιν. Νέα δεδομένα ανατρέπουν τα πάντα

Στον ανακριτή αυτή τη στιγμή ο 32χρονος πιλότος που προσπαθεί να πείσει ότι δεν προσχεδιάσει τη δολοφονία της Καρολαιν και για όλα φταίει η ένταση και η κακιά στιγμή.

Σύμμαχο του έχει στοιχείο της δικογραφίας το οποίο προέρχεται από την κατασκευάστρια εταιρεία της κάμερας που είχε στο σαλόνι του το ζευγάρι σύμφωνα με το οποίο η ίδια η εταιρεία εξηγεί ότι δεν μπορεί να εξαχθεί με ασφάλεια η ώρα που βγήκε η κάρτα αποθήκευσης των δεδομένων από την κάμερα.

Είναι ίσως το μοναδικό σημείο που θα μπορούσε να στηρίξει την κατηγορία ότι ο Μπάμπης προσχεδίασε τη δολοφονία. Αν η ώρα που έβγαλε την κάρτα μνήμης από την κάμερα ήταν πολύ νωρίτερα από το φόνο προφανώς το έκανε γιατί είχες σκοπό να διαπράξει το έγκλημα.

Αν όμως την κάρτα μνήμης βγήκε πολύ αργότερα και μετά το έγκλημα ήταν ξεκάθαρα μία πράξη συγκάλυψης της δολοφονίας και βοηθούσε στο στήσιμο του σεναρίου της ληστείας που προσπάθησε να εμφανίσει για να καλύψει το θάνατο γυναίκας του

Αν ο Μπάμπης καταδικαστεί για δολοφονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση την οποία είχε προσχεδιάσει τα ισόβια θεωρούνται σχεδόν δεδομένα και θα πρέπει να πάρει ελαφρυντικό για να τα σπάσει.

Αν όμως η δολοφονία δεχθεί το δικαστήριο ότι διαπραχθεί πάνω σε ένταση και δεν είχε προσχεδιαστεί τότε η ποινή σίγουρα δεν θα είναι σίγουρα τα ισόβια

Spoilers

Συμβαίνει τώρα στις Κουκουναριές: Νεκρός ξαφνικά ο ξενοδόχος Γιάννης Καρούμπας

Αποκλειστικό: Τεράστια πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Άκη Πετρετζίκη. Άκυρο το Big Brother στον ΣΚΑΙ