Glam Wars: Η μάχη της ομορφιάς ξεκινάει!

Το «Glam Wars» έρχεται στο OPEN

glam-wars-kai-i-machi-tis-omorfias-ksekinaei!

Το «Glam Wars» έρχεται στο OPEN και η μάχη της ομορφιάς ξεκινάει δυναμικά, στο νέο διαγωνιστικό show που θα προβάλλεται καθημερινά, από τη νέα σεζόν.

Ταλαντούχοι και δημιουργικοί make up artists και hairstylists, οι οποίοι θα μας εκπλήξουν με τη φαντασία τους και το ταλέντο τους, πρωταγωνιστούν στο «Glam Wars» και φιλοδοξούν να είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Καθημερινά η παρουσιάστρια του show θα τους δίνει και ένα διαφορετικό concept, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα και η μάχη ξεκινά.

Τρεις κριτές, experts της ομορφιάς και της μόδας, παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό κάθε δοκιμασία, σχολιάζουν και βαθμολογούν την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων συνολικά.

Για να καταφέρει όμως μια ομάδα να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κερδίσει, δεν αρκεί να πείσει την κριτική επιτροπή, πρέπει να εντυπωσιάσει και τους αντιπάλους της, καθώς οι ομάδες βαθμολογούν η μία την άλλη στο τέλος κάθε δοκιμασίας.

Στο τέλος της εβδομάδας η ομάδα με την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία αναδεικνύεται νικήτρια, κερδίζει το έπαθλο των 1500 ευρώ και συνεχίζει στην επόμενη εβδομάδα που έχει να αντιμετωπίσει τρεις νέες ομάδες.

«Glam Wars», ένταση, δημιουργικότητα αλλά και ανταγωνισμός στο νέο διαγωνιστικό show του Open! Είσαι make up artist ή  hairstylist με ταλέντο, φαντασία και άποψη;

Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου ηλεκτρονικά στο www.tvopen.gr/glamwars και διεκδίκησε 1500 ευρώ την εβδομάδα!

«Glam Wars»: έρχεται καθημερινά, από τη νέα σεζόν στο OPEN

Maneskin – Ιταλία: Οι μεγάλοι νικητές της Eurovision αποθεώθηκαν κατά την επιστροφή τους στην Ιταλία

koronoios:-1.381-ta-nea-krousmata,-563-oi-diasolinomenoi-kai-50-thanatoi

Κορωνοϊός: 1.381 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 563 σε κρίσιμη κατάσταση και 50 θάνατοι