Γιούλικα Σκαφιδά: «Έβγαλα τη γάτα μου “Τούνη”», από την… Ιωάννα Τούνη

Αναφέρθηκε επίσης και στο σχόλιο που είχε κάνει για τον Αλέξη Παππά – Οι νέες επαγγελματικές της κινήσεις

Για την γάτα της στην οποία έδωσε το όνομα της Ιωάννας Τούνη μίλησε – μεταξύ άλλων –  «Στη φωλιά των Κου Κου» η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Υιοθέτησα μια γάτα που κλείστηκε στην πολυκατοικία, τη λυπήθηκα και την κράτησα. Τη λέω Τούνη. Υπήρχε μια γατούλα που την έλεγα “φίλη της γάτας” και είδα στο My Style Rocks μια κοπέλα που δε τη λέγανε ποτέ με το όνομά της, τη φώναζαν “φίλη Τούνη”, οπότε έβγαλα τη γάτα μου “φίλη Τούνη.” και την άλλη τη λένε “Τούνη”» είπε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της τόνισε πως «είπα το “ναι” στην Έξαψη γιατί μου είχε λείψει πολύ η τηλεόραση. Το Νησί είναι η δουλειά που ξεχωρίζω απ’ όσες έχω κάνει. Στα Μαύρα Μεσάνυχτα έπαιζα έναν πολύ κόντρα ρόλο. Έχω κάνει μια επαφή για τη νέα σειρά της Victoria Hislop, δεν έχουν προχωρήσει πολύ οι συζητήσεις, αλλά θα συμμετείχα με μεγάλη χαρά. Ήμουν αθλήτρια στίβου και είχα αποφασίσει ότι θα ασχοληθώ με αυτό, μετά αποφάσισα ότι θέλω να γίνω αστροφυσικός. Σπούδασα ναυπηγός – μηχανικός. Κάναμε μάθημα σχεδίου, οξυγονοκόλληση, διάφορα ηλεκτρολογικά.», ανέφερε η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Αναφέρθηκε όμως και σε ένα πρόσφατο σχόλιο στο Twitter εναντίον του Αλέξη Παππά, στο οποίο είχε γράψει χαρακτηριστικά “Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες” με την ίδια να υποστηρίζει πως “ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο που έκανα ως τηλεθεατής, την ώρα που παρακολουθούσα το τηλεπαιχνίδι αυτό. Δεν έχω συνηθίσει να γίνεται ντόρος για πράγματα εκτός της δουλειάς μου και κάπως λίγο με ξένισε, οπότε την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο τι λέω. Δεν το έσβησα γιατί είναι η άποψή μου και την υπερασπίζομαι, δεν το μετάνιωσα”. Σε ερώτηση μάλιστα για το αν θεωρεί τον Αλέξη Παππά συνάδελφό της, η ίδια απάντησε: “Δεν μπορώ εγώ να κρίνω ποιος είναι ηθοποιός και ποιος όχι, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι όλοι είμαστε ηθοποιοί, απλώς δεν κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά”.iefimerida.gr

(Φωτογραφία Instagram)

Νέα μαρτυρία για απόπειρα βιασμού σε βάρος πασίγνωστου ηθοποιού

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι «προφητικές» αναρτήσεις της συζύγου του