Γιούλα Γκιουζελοπούλου: Η γυναίκα «βράχος» στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη και η κοινή τους πορεία

Latest

Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη μετά το θάνατό του. Η Γιούλα Γκιουζελοπούλου ήταν η γυναίκα «βράχος» που στάθηκε στο πλευρό του κορυφαίου προπονητή και μαζί χάραξαν μια κοινή πορεία.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης που έγραψε ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών, έχοντας ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για άνοια.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό πήρε τον Μπραζντέικις ο Μπαρτζώκας…

Η Γιούλα Γκιουζελοπούλου όλα τα αυτά τα χρόνια είχε μια αθόρυβη παρουσία και χάρισε στον Γιάννη Ιωαννίδη τη μονάκριβη κόρη τους, που ήταν η απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού.

«Αυτό είναι το καλύτερο, το πιο μεγάλο κύπελλο, όλα τα άλλα μοιάζουν… παιδικά μπροστά του», είχε δηλώσει ο Γιάννης Ιωαννίδης σε συνέντευξή του, ενώ παράλληλα είχε εκμυστηρευτεί: «Δεν της κάνω χατίρια, φροντίζω να έχει αυτό που πρέπει να έχει. Τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά υλικά αγαθά. Η αγάπη δεν αγοράζεται, κερδίζεται. Το παιδί χρειάζεται χώρο για να παίξει και χρόνο για να το κάνει. Και αυτό πρέπει να φροντίσουμε σαν γονείς αλλά και σαν πολιτικοί να τους προσφέρουμε».

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο το 2002 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Μάλιστα, της έδωσαν το συγκεκριμένο όνομα, καθώς ήταν «δώρο Θεού» για το ζευγάρι.

Γιάννης Ιωαννίδης: Συντετριμμένη η σύζυγός του Γιούλα στην επιμνημόσυνη δέηση

Στη Βούλα όπου τελείται η επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και η σύζυγός του μαζί με την κόρη του.

Η Γιούλα Γκιουζελοπούλου συνοδεύονταν από στενούς φίλους, ανάμεσά τους τον Γιάννη Παπαγεωργίου επί χρόνια συνεργάτη του Γιάννη Ιωαννίδη όταν μεσουρανούσε στους πάγκους των ομάδων.

Στους δημοσιογράφους αρκέτηκε να πει ότι είναι πολύ προσωπικές στιγμές και μπήκε στην εκκλησία.

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Η Γη της Ελιάς spoiler: Του καίνε το γυμναστήριο ως αντίποινα

Η Έλσα Τόλη κατεβαίνει στην πολιτική – «Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση – Δεν ήταν ταμπού στην εποχή μας»