Γιώργος Θεοφάνους: Η αλήθεια για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Γιατί να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σε μια πλήρη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” με τον Νίκο Συρίγο, μίλησε για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και η σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία πλέον δεν υπάρχει.

“Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Πολλές φορές έχουμε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά αν εγώ είχα τη φωνή, θα τραγουδούσα εγώ. Αν είχα την φωνή και την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του σχετικά με τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις, είπε: “Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, αλλά δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους. Ο Νίκος Καρβέλας είπε κάποια σωστά πράγματα, αλλά με λάθος τρόπο. Έχει δίκιο για τον θάνατο στα αθλητικά, είναι απαράδεκτοι οι αθλητικοί δημοσιογράφοι”.

Σχετικά με τη Eurovision, είπε: “Έχω δει τι γίνεται στη Eurovision. Όταν πήγα εγώ πρώτη φορά, πλήρωσα τα μαγειρέματα της προηγούμενης χρονιάς. Αν η Μαρίνα Σάττι φέρει το κύπελλο, καλά να πάθει. Ο διαγωνισμός είναι μόνο vision, το τραγούδι είναι δευτερεύον. Προτιμούσα τα παλιά τραγούδια με κουπλέ και ρεφρέν”.

Για την τραπ μουσική ανέφερε: “Η μίξη των ποπ τραγουδιστών με τους τράπερς γίνεται μόνο για εμπορικούς λόγους. Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερς δεν πιστεύω ότι νιώθουν υπερήφανοι”.

Κλείνοντας, ανέφερε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: “Δεν μιλάμε πλέον, δεν έχουμε επαφή. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε σχέση με όλους”. Έτσι, ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε αναφορά και σε αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Written by admin

Στάθης Ψάλτης: Επτά χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του – Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται: Πορνογράφος, φασίστρια, δολοφόνος, άχρηστη μάνα