Γιώργος Θαναηλάκης: Το Deal μια σημαντική στροφή στην καριέρα μου

Είμαστε σε συζητήσεις», λέει ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Ο Γιώργος Θαναηλάκης έδωσε δηλώσεις σε ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, μιλώντας για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στην παρουσίαση του Deal στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το σταθμό.

«Φυσικά και θα ήθελα να αναλάβω την παρουσίαση του Deal. Είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια και η πρόκληση ενός νέου εγχειρήματος με ενδιαφέρει πολύ. Αν και η συμμετοχή μου σε ένα τέτοιο παιχνίδι αποτελεί μια μικρή έκπληξη για μας που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, είναι μια νέα στροφή στην καριέρα μου. Ο Χρήστος Φερεντίνος κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με επιτυχία με το Deal», ανέφερε ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Το Deal είναι ένα παιχνίδι που με συναρπάζει, με μεγάλη ένταση και σασπένς. Επιπλέον, σε αυτό το παιχνίδι βλέπεις ανθρώπους να έχουν τη δυνατότητα να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Έγινε ένα πρώτο δοκιμαστικό, αλλά δεν ήμουν ο μοναδικός. Έχουμε λάβει ήδη κλήση και πλέον βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για την πιθανή συνεργασία μας με τον Alpha».

Written by admin

Κύμα ζέστης και θυελλώδεις άνεμοι αναμένονται με ένταση 7 μποφόρ

Latest

Βαρύ πένθος για τον Χάρη Ρώμα: «Απεβίωσε μετά από πάλη…»