Γιώργος Σαμπάνης: To “Σ’ αφήνω στον επόμενο” πέρασε σαν καλτ

giorgos-sampanis:-to-“s’-afino-ston-epomeno”-perase-san-kalt

Καλτ τραγούδι που δεν ταιριάζει με την αισθητική του χαρακτήρισε το «Σ’ αφήνω στον επόμενο» ο Γιώργος Σαμπάνης αλλά, όπως είπε το Σάββατο (08/05), αγαπά το συγκεκριμένο τραγούδι επειδή του έδωσε χρόνο και χώρο στη μουσική βιομηχανία.

«Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης προχώρησε σε μία αναδρομή στο παρελθόν του, μεταξύ άλλων, κάνοντας μία «στάση» και στο τραγούδι «Σ ‘αφήνω στον επόμενο» το οποίο αγαπά, όπως είπε.

Ανέφερε, ωστόσο, πως «δεν είναι ένα κομμάτι της αισθητικής μου, το έγραψα γιατί μου είπε ο Γιάννης Δόξας πως πρέπει να το γράψω και πρέπει να το κάνουμε. Έκανα αυτό που μετά έμαθα πως έκανε και ο Νταλάρας. Του είπα, “δεν θέλω να τραγουδήσω άλλο τέτοιο τραγούδι. Θα πω ένα και τέλος”. Και το δέχθηκε.

Όμως, ο Δόξας βγήκε αληθινός. Το “Σ’ αφήνω στον επόμενο” τα πρώτα χρόνια μου έδωσε χρόνο. Μου έδωσε χρόνο να μπορέσω να τραγουδήσω, να κάνω lives, να δείξω το πόσο καλός μπορεί να είμαι πάνω στη σκηνή, να φτιάξω ρεπερτόριο και να γνωρίσω ανθρώπους.

«Καλώς ή κακώς (σ.σ. το τραγούδι αυτό) μου έδωσε χρόνο. Και πέρασε σαν ένα καλτ τραγούδι το οποίο μου αρέσει», πρόσθεσε ο συνθέτης και τραγουδιστής, μιλώντας στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

oi-athlitikes-metadoseis-9/5/2021

SPORTS: Οι αθλητικές μεταδόσεις 9-5-2021

koronoios:-anisychia-gia-tin-indiki-metallaksi-–-pio-metadotiki-kai-anthektikoteri-sta-emvolia

Κορωνοϊός: Ανησυχία για την ινδική μετάλλαξη – Πιο μεταδοτική και ανθεκτικότερη στα εμβόλια