Γιώργος Πυρπασόπουλος: Πατέρας για πρώτη φορά – Δείτε την ανάρτησή του

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δείχνει ο ηθοποιός

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, καθώς καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, όπου τον βλέπουμε να χαμογελά πλατιά, ενώ δίπλα του στέκεται η γιατρός που ανέλαβε τη γέννα.

«Ευχαριστούμε πολύ το μαιευτήριο Λητώ για την ζεστή του ατμόσφαιρα, την υπέροχη φιλοξενία και τις υποδειγματικές υπηρεσίες που μας προσέφερε! Την υπέροχη μαιευτήρα γυναικολόγο μας, Δέσποινα Γεωργιάδου, και όλο το προσωπικό του Μαιευτηρίου! Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον!!! Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!» με αυτά τα λόγια συνοδεύει την ανάρτησή του, θέλοντας να ευχαριστήσει τη γυναικολόγο και το προσωπικό του μαιευτηρίου και να μοιραστεί τα όμορφα συναισθήματά του με τους φίλους και συγγενείς του.

Δεκάδες followers του έχουν σχολιάσει την ανάρτησή του, με τις ευχές για το νεογέννητο να μην έχουν σταματημό. «Να σας ζήσει !!!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️» σημειώνει χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δεν γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ποια είναι η μητέρα του μωρού, καθώς ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι εκείνη και ο δημοφιλής ηθοποιός έχουν παντρευτεί με σύμφωνο συμβίωσης.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικούς μήνες, ο 47χρονος καλλιτέχνης είχε παραδεχτεί για την προσωπική του ζωή: «Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος, θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου».

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Με παρατάει, ενώ κατηγορούμαι άδικα»

Υπόθεση Πάτρας: Στο Καραμανδάνειο είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα το 2015, λόγω φαρμακευτικής δηλητηρίασης