Γιώργος Παπαγεωργιου: “Είχα κόμπλεξ, ήθελα να μην συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου”

March 12, 2021

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος του The 2night Show. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε  για τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού και αποκάλυψε τους λόγους που για χρόνια δεν ήθελε να συνδέουν το όνομά του με το δικό της, όσον αφορά στα επαγγελματικά του, ενώ εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να συνεργαστούν στην παράσταση «Αρίστος».
Αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τη μουσική, στο συγκρότημα «Polkar», καθώς και στα τραγούδια του, που έγιναν viral εν μέσω καραντίνας. Αποκάλυψε όμως και  πότε θα γίνει ο γάμος του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δανάη Μιχαλάκη.
Η βασική μου ιδιότητα είναι ηθοποιός. Η σκηνοθεσία ήρθε μετά και η μουσική, ξαναμπήκε στη ζωή μου μετά την εφηβεία μου πριν 7 χρόνια.

 

 

Για το γεγονός ότι είναι γιος της Φιλερέτης Κομνηνού: Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, αλλά και από το σχολείο ακόμα, είχα αναπτύξει ένα κόμπλεξ με αυτό και ήθελα να μη συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου και απέφευγα να συνεργάζομαι μαζί της. Στην αρχή καταλάβαινε ότι δεν είχε νόημα να μην δοκιμάσω με τις δικές μου δυνάμεις. Ήταν διακριτική. Μετά από δέκα χρόνια και όταν έφτιαξα και τη μπάντα μου. Στη δεύτερη παράσταση που ήμουν σκηνοθέτης, τον Αρίστο, ένιωσα την ανάγκη να δουλέψω με τη μάνα μου. Δουλέψαμε μαζί και ήταν πολύ ωραία.

 

 

 

Για την αγαπημένη του Δανάη Μιχαλάκη: Ακόμα δεν έχουμε πολυκαταλήξει για το γάμο… Επηρεάζει ο covid σε αυτό. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα μέτρα θα δούμε για τους καλεσμένους. Θέλουμε να καλέσουμε τους φίλους μας στο γάμο.

 

Ο Θάνος Καλλίρης έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη στο “Βινύλιο”

Tik Talk: Ξέσπασε σε κλάματα για την μάχη της μικρής Αναστασίας με τον καρκίνο video