Γιώργος Νανούρης: «Είχα φρικτό, τεράστιο άγχος στην Επίδαυρο, πήγα να λιποθυμίσω πριν την παράσταση»

Ο Γιώργος Νανούρης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Επίδαυρο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και εξήγησε πως όταν βρέθηκε στην Επίδαυρο είχε φρικτό άγχος. Ευτυχώς, είχε τη βοήθεια της Λένας Παπαληγούρα.

«Είχα φρικτό, τεράστιο άγχος στην Επίδαυρο. Δηλαδή, πήγα να λιποθυμίσω, πριν την παράσταση. Είχε η Λένα Παπαληγούρα λίγο κονιάκ στο καμαρίνι της, της το είχαν φέρει για δώρο, εγώ εντωμεταξύ δεν πίνω αλλά μου έδωσε λίγο και μου λέει “πιες να ηρεμήσεις”. Πάρα πολύ άγχος παιδιά, πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πόσο σημαντική ήταν για εκείνον αυτή η εμφάνιση. «Είναι το θέατρο που θέλουν να παίξουν όλοι οι ηθοποιοί του κόσμου, ο χώρος, στον οποίο γεννήθηκε η τέχνη του θεάτρου. Είναι ένα μνημείο η Επίδαυρος, δεν είναι ένα απλό θέατρο, οπότε φέρει όλο αυτό το πράγμα, που δεν μπορείς να το αγνοήσεις», σημείωσε ο Γιώργος Νανούρης.

Τέλος, ανέφερε πως γενικότερα είναι ένας άνθρωπος πολύ αγχώδης, όμως η συνεργασία του με τη Χαρούλα Αλεξίου, έκανε τα πράγματα χειρότερα.

«Αγχώνομαι πάρα πολύ, σχεδόν δεν κοιμάμαι. Ειδικά από τη συνεργασία με τη Χαρούλα Αλεξίου και μετά, έπαθα ένα πράγμα που πεταγόμουν κάθε μέρα στις 5 το πρωί», κατέληξε.

Κλέλια Ανδριολάτου: Κατεβαίνει τα σκαλιά με εξώπλατη τουαλέτα και προκαλεί χαμό στο Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναταλία Δραγούμη: Έτσι ήταν η πρώτη φορά που έκανε σεξ