Γιώργος Μαζωνάκης: Η άγνωστη σχέση με καλλονή (ΦΩΤΟ)

Είναι από τους ανθρώπους που έχουν φροντίσει εδώ και πολλά χρόνια να μη γίνονται γνωστά πολλά για την προσωπική του ζωή, κάτι που ισχύει και για τις σχέσεις του. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, για του οποίου την προσωπική ζωή έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε κάτι.

Η τελευταία περίπτωση που… έγινε γνωστή άκουγε στο όνομα της Μαρίας Δελόγκα, με τους δύο για πρώτη φορά να εμφανίζονται μαζί δημόσια το Σεπτέμβριο του 2016, όταν ήδη ήταν ζευγάρι επί τέσσερις μήνες.

Μάλιστα, ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει βρει επιτέλους τη σύντροφο της ζωής του. Ο ίδιος βέβαια διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο ότι η Μαρία είχε μείνει έγκυος.

Το σίγουρο είναι ότι η όμορφη χορεύτρια είχε δεθεί με την οικογένεια του Γιώργου και έκανε συχνά παρέα με τις δύο αδελφές του, οι οποίες τη συμπαθούσαν ιδιαίτερα.

Σημειώνεται ότι η Μαρία σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ της Αθήνας και είχε πάρει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision το 2012, ως χορεύτρια του συγκροτήματος Cassiopeia. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη πάντως γνωρίζονταν επαγγελματικά από το 2012.

Γιώργος Μαζωνάκης: Γιατί χώρισε με τη Μαρία

Δυστυχώς οι δύο τους δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού η ρήξη ανάμεσά τους ήρθε όταν εκείνη αποφάσισε να χορέψει σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, κάτι που ο Μαζωνάκης δεν ενέκρινε.

Όμως η Μαρία επέμεινε στην απόφασή της να δουλέψει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προστριβές μεταξύ τους και να οδηγηθούν τελικά στον χωρισμό.

Οσοι, μάλιστα, ξέρουν καλά τον Γιώργο λένε πως είναι ένας άντρας που γίνεται χαλί να τον πατήσεις, αλλά έχει κάποιες «κόκκινες γραμμές». Προφανώς, η πρώην σύντροφός του πέρασε μία από αυτές.

Θυμίζουμε ότι το ειδύλλιο του «Μαζώ» με τη σέξι Μαρία αποκαλύφθηκε αφού οι δυο τους ήταν ήδη ζευγάρι για πολύ καιρό.

Λεό Ζαμπά: Επίδειξη μόδας και τα ρούχα των 6.000 ευρώ

4 ζώδια που λένε «ναι» στο one night stand