Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: ΒΟΜΒΑ -Μαζί σε νέα εκπομπή

Η επανένωση του Γιώργου Μαυρίδη με τον Σάκη Τανιμανίδη σε κοινωνικό επίπεδο, ίσως μεταφραστεί και σε τηλεοπτικό.

Οι δύο άνδρες είχαν εγκάρδιο τετ-α-τετ αφήνοντας στο παρελθόν την κόντρα τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έγιναν γνωστοί από την εκπομπή «World Party», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα από την τηλεόραση του ALPHA.

Μετά το τέλος του ταξιδιωτικού προγράμματος, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μιλούσαν δίνοντας τέλος στη φιλία τους, που κρατούσε πολλά χρόνια πριν την προβολή της εκπομπής τους.

Οι σχέσεις τους φαίνεται να διαταράχθηκαν λόγω διαφωνιών που είχαν για το «World Party», του οποίου η μετάδοση σταμάτησε παρά τα καλά νούμερα τηλεθέασης. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι και πάλι φίλοι εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, ετοιμάζουν και νέα συνεργασία.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, οι δύο άνδρες συζητούν για μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή σαν το «World Party». Η συγκεκριμένη εκπομπή θα βγει στον αέρα είτε στο μισό της φετινής χρονιάς είτε την επόμενη σεζόν.

Σία Κοσιώνη – πόθεν έσχες: Έχει κάνει γεpό κομπόδεμα, στο “φως” η περιουσία της Σίας Κοσιώνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ανυπομονεί να γίνει πατέρας , η ανάρτησή του στο Instagram