Γιώργος Λιάγκας: «Έπαθα σоk με αuτό που έμαθα για έναν γνωστό τραγουδιστή και έναν πολιτικό»

Συγκλονισμένος ο Γιώργος Λιάγκας όταν έμαθε για τον εθισμό στον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια, δύο πολύ γνωστών προσώπων της Ελληνικής σκηνής.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, να ήταν εθισμένος στο τζόγο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια άλλη αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής 2/2 ανέφερε, πως στο καφέ που πηγαίνει κάθε πρωί, έμαθε για δυο πολύ γνωστά πρόσωπα που έχουν χάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από το πάθος τους στον τζόγο.

«Έμαθα το πρωί, που πήγα να πάρω καφέ, εκεί στο καφενείο μαθαίνω τις μισές πληροφορίες της ζωής μου, πολύ γνωστός τραγουδιστής, πολύ μεγάλο όνομα, χάνει 1000 με 10.000 ευρώ τη μέρα από έναν πολύ μεγάλο εθισμό που έχει στο τζόγο. Δε μπορώ να πω το όνομά του. Έπαθα σοκ. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από τα πιο μεγάλα ονόματα.

Δείτε το video

Μετά μου είπαν για έναν άνθρωπο, πολύ γνωστό πολιτικό που έχει δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, μεγάλο όνομα, που έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Σοκ έπαθα. Δυο ονόματα, μεγάλος τραγουδιστής 1000 με 10.000 τη μέρα και επιχειρηματίας-πολιτικός που θα έπρεπε να ζει άνετα, και δεν έχει να πληρώσει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Η νέα ζωή της Δώρας Τσαμπάζη ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη

Ανέκδοτο με πονηρή συζήτηση: Αν σε τρώει το αυτί σου…