Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: Η αλήθεια με αγάπη από τον Γιώργο Αυτιά

Μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Αυτιάς ήταν συνάδελφος και εγώ προτιμώ να μην κρίνω τους συναδέλφους μου. Μετά την εμφάνισή του στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τη γνώμη του στο Πρωινό.

“Δεν μου αρέσει να κρίνω συνάδελφους, αλλά τώρα που βρίσκεται απέναντι, έχω το δικαίωμα να τον κρίνω. Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και σου το λέω με αγάπη. Μου θυμίζεις τον Ζαγοράκη που για να δικαιολογήσει τη μετάβασή του από τη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ, είπε ότι στην Ευρώπη φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πολύ ωραία δικαιολογία. Πάμε παρακάτω”, δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

“Εσύ φόρεσες τη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας και όχι της Εθνικής Ελλάδος. Δεν πρέπει να παιδεύεις με τα εθνικά χρώματα μόνο εκτός έδρας. Κυρίως εντός έδρας, αγαπημένε Γιώργο, πρέπει να παίζεις με τα εθνικά χρώματα. Επειδή εδώ παίζεις με γαλάζια, ροζ, και κόκκινα σημαία, το αποτέλεσμα είναι οι Άγιοι Ανάργυροι, τα Τέμπη, τα βυθιζόμενα πλοία και όλα αυτά που καταγράφουμε προτού γίνεις πολιτικός”.

“Για μένα, αυτή η πρώτη σου δήλωση ήταν ατυχής. Τι δήλωση ήταν αυτή βρε Γιώργο; Ατυχής! Ξεκίνησε η κριτική, να το ξέρεις”, συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Written by admin

Σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Latest

Απολύθηκε η Μαρίνα από το Scorpios Music Bar – «Την έδιωξα, έκανε το μαγαζί άνω κάτω»