Γιώργος Λιάγκας αναφέρει: “Η ενέργεια του Νίκου Μάνεση είναι απαράδεκτη”

Οι τηλεθεατές συχνά συζητούν για τα νούμερα τηλεθέασης και τις μετρήσεις που γίνονται για την αξιολόγησή τους. Κάποιες φορές, ωστόσο, οι παρουσιαστές εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τα αποτελέσματα που λαμβάνουν. Αυτό ακριβώς έκανε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε σε αυτήν τη συμπεριφορά και τόνισε τη σημασία του σεβασμού προς τις μετρήσεις τηλεθέασης. Υποστήριξε ότι είναι σημαντικό να είμαστε αντικειμενικοί και να αποδεχόμαστε τα αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το αν μας συμφέρουν ή όχι.

Σε αναφορά στον Νίκο Μάνεση, ο Λιάγκας ανέφερε ότι παρόλο που είναι ένας επιτυχημένος παρουσιαστής, δεν πρέπει να λησμονεί την αξία της ταπεινότητας και του σεβασμού προς τις μετρήσεις. Κρίθηκε ακόμα και αστείο το γεγονός ότι εκείνος παραπονιέται για τις στραβές μέρες που ίσως αντιμετωπίζει.

Τελικά, ο Λιάγκας υπογράμμισε την ανάγκη για αντικειμενικότητα και σεβασμό προς τη δουλειά όλων, ακόμη και όσων βρίσκονται στην κορυφή. Αυτός είναι ένας τρόπος να διατηρήσουμε την εγκυρότητα και την ακεραιότητα της τηλεοπτικής βιομηχανίας. Και, πιθανότατα, ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία μας στο μέλλον.

Written by admin

Νικόλ Κίντμαν: Θα λάβει το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου

Μόνικα Μπελούτσι: «Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο»