The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε τον… Γιώργο Κοψιδά,την Τάμτα και τον Θάνο Λέκκα

showbiz

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο «The 2Night Show» τον τέως παίκτη του «Survivor», την τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision το ’19 και τον νεαρό πρωταγωνιστή της «Τούρτας της μαμάς».

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Κοψιδά. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για τη συμμετοχή του στο «Survivor 2021» και αποκαλύπτει τι τον κούρασε περισσότερο από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Πως σχολιάζει τις «αρχηγικές τάσεις» που του καταλόγισαν οι συμπαίκτες του; Θα πρότεινε ξανά τον εαυτό του ως υποψήφιο για αποχώρηση. Παρακολουθεί «Survivor 2021» και πώς κρίνει τους συμπαίκτες του; Τέλος, θυμάται περιστατικά από την εποχή που ήταν Εύζωνας στην Προεδρική φρουρά και δοκιμάζει την ακοή του, παίζοντας «Ναι με ακούτε;» με τον Γρηγόρη!

Στη συνέχεια, την εμφάνισή της κάνει η Τάμτα. Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα τραγουδίστρια αναφέρεται στην επιτυχημένη της πορεία στη μουσική και αποκαλύπτει ότι ευχαρίστως θα ξαναπήγαινε στη Eurovision, η οποία γι’ αυτήν ήταν παιδικό όνειρο. Επίσης, μιλάει για την συστολή που την διακρίνει από μικρό παιδί και την προσπάθεια που κάνει να την ξεπεράσει, τις προτάσεις που έχει δεχτεί για παρουσίαση και την περίοδο της καραντίνας. Τέλος, απαντάει στην ερώτηση αν θα ξανάκανε οικογένεια.

Τελευταίος καλεσμένος του Γρηγόρη για σήμερα είναι ο Θάνος Λέκκας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ εκφράζει τη μεγάλη του αγάπη για τις μεταγλωττίσεις σε παιδικές ταινίες και σειρές.

Τέλος, αναφέρεται στη σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» που πρωταγωνιστεί και περιγράφει ξεκαρδιστικές στιγμές από τα γυρίσματα.
#The2NightShow

Ανέκδοτο: Μπαίνει ένα άλογο μέσα σε ένα μπαρ …! Τρελό γέλιο

“i-astynomia-echei-idi-stoicheia”-“katalava-oti-i-karolain-itan-nekri-otan-me-elysan-oi-astynomikoi”-leei-o-syzygos-tis(vinteo)

Η αστυνομία έχει ήδη στοιχεία- Κατάλαβα ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί λέει ο σύζυγος της(βίντεο)