Γιώργος Κωνσταντίνου: Η επικοινωνία με την τηλεόραση δεν είναι απόλυτη – Βρείτε άλλους τρόπους ψυχαγωγίας

«Αν δεν υπήρχε για μένα το θέατρο, νομίζω ότι δεν θα είχα και λόγο ύπαρξης» εξομολογείται ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
Λίγο πριν επιστρέψει στη θεατρική σκηνή για μια νέα καλοκαιρινή παράσταση, ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε σε συνέντευξη στην εκπομπή “I love Σου Κου” και στο δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου στον ΑΝΤ1. Μιλώντας για τη ζωή του μέσα από το θέατρο, ο καλλιτέχνης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το θέατρο του δίνει ζωή. Αναφέροντας την επικείμενη παράστασή του, είπε ότι δεν θα ήθελε να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι, καθώς ποτέ δεν έχει κάνει διακοπές.
Μιλώντας για την επιθεώρηση που ετοιμάζει, τόνισε τον ρόλο της σάτιρας στο θέατρο και πώς μιλάνε για πολύ ευαίσθητα θέματα με χιούμορ. Αναφέρθηκε επίσης στη δυσκολία του επαγγέλματος του ηθοποιού και του θεατρικού επιχειρηματία, τονίζοντας ότι η επιτυχία δεν είναι δεδομένη σε αυτούς τους τομείς.
Τέλος, συμβούλεψε τους νέους ηθοποιούς να μην εξαρτώνται από την τηλεόραση, αλλά να εστιάσουν στο θέατρο ως το θεμέλιο της ζωής τους. Με 25 σίριαλ στο ενεργητικό του, ο ίδιος ανέφερε ότι η τηλεόραση είναι προσωρινή και ότι το θέατρο είναι αυτό που πραγματικά μετράει.

Written by admin

Θανάσιμο τροχαίο με νεκρό μεσίτη ναυτιλιακών στη Βούλα – Αναφορά για το περιστατικό

Το ποσό που αναμένεται να λάβει η Αγία Παρασκευή από τη μεταγραφή του Κωνσταντέλια