Γιώργος Κατσαρός: Όταν πέθανε η γυναίκα μου, έμεινα δέκα μήνες σε ξενοδοχείο

giorgos-katsaros:-otan-pethane-i-gynaika-mou,-emeina-deka-mines-se-ksenodocheio

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Γιώργος Κατσαρός αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά από την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Ο συνθέτης και σαξοφωνίστας Γιώργος Κατσαρός βρέθηκε το Σάββατο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τους ανθρώπους που τον σημάδεψαν επαγγελματικά και προσωπικά.

Ανάμεσα στους τελευταίους ο πρώτος ρόλος ανήκει στη γυναίκα του, η οποία στάθηκε βράχος στο πλάι του επί μισό αιώνα και της οποία η απώλεια τον λύγισε κυριολεκτικά.

«Η γυναίκα μου ήταν πολύ σωστή οικογενειάρχης και μητέρα. Εκείνη μεγάλωσε τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο. 50 χρόνια ήμασταν μαζί. Ήμουν ήσυχος ότι μεγαλώνει σωστά τα παιδιά» είπε για την σύζυγό του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και θυμήθηκε το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους.

«Πολύ όμορφη γυναίκα. Γνωριστήκαμε όταν ήταν 16 χρονών, στα 17,5 παντρευτήκαμε. Ήταν χορεύτρια. Ήμουν διευθυντής ορχήστρας τότε και την είδα και την ερωτεύτηκα» θυμήθηκε για το ειδύλλιό τους, που υπήρξε καθοριστικό για τη ζωή και των δύο.

«Ζήσαμε μαζί ακριβώς 50 χρόνια. Ήταν πολύ άσχημη στιγμή όταν πέθανε. Έφυγα από το σπίτι και έμενα 10 μήνες σε ξενοδοχείο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο σπίτι», θυμήθηκε ο Γιώργος Κατσαρός.

Και συμπλήρωσε: «Η συντροφιά είναι μεγάλη υπόθεση, όταν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχει μεγαλώσει τα παιδιά σου και ξέρεις πόσο έχει κουραστεί και αγωνιστεί, όταν φεύγει από τη ζωή είναι ίδια απώλεια, είναι δυσαναπλήρωτο κενό».

to-islamiko-kratos-ypefthyno-gia-tin-epithesi-stis-petrelaiopiges-tou-mpei-chasan

Το Ισλαμικό Κράτος υπεύθυνο για την επίθεση στις πετρελαιοπηγές του Μπέι Χασάν

na-echoume-anoichta-ta-aftia-mas

Να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας