Γιώργος Καράβας: Έχω κι εγώ απορία πώς τη λένε τη Σοφία Χατζηπαντελή, «Εγώ προσωπικά Σοφάκι τη λέω, μωρό μου τη λέω, όπως θες τη λέω.»

gntm

Αναφέρθηκε στη συνάδελφό του Σοφία Χατζηπαντελή, τα σχόλια που ακούγονται για εκείνη και τα φρύδια της, αλλά και το ψευδώνυμο που της έχουν βγάλει.

«Εγώ προσωπικά Σοφάκι τη λέω, μωρό μου τη λέω, όπως θες τη λέω. Κι εγώ έχω απορία πώς λένε τη Σοφία. Είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο, εμένα εξωτερικά μου αρέσει πολύ. Έχει έντονες απόψεις, τις οποίες και υποστηρίζει μέχρι τέλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας. Από τη στιγμή που αρέσουν στην ίδια, ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε;», τόνισε ο Γιώργος Καράβας.

Αναφορικά με τα κριτήρια, με τα οποία διαλέγουν τις κοπέλες που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM, ο ίδιος απάντησε: «Αυτά που θέλουμε, δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση, όσο με την προσωπικότητα και το πόσο πιστεύει μια γυναίκα στον εαυτό της και το βγάζει προς τα έξω. Εγώ δεν ήμουν στον κύκλο που απέρριψαν την Ιωάννα Μπέλλα και δεν το θυμάμαι κιόλας σαν συμβάν».

Τέλος, όσον αφορά τα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος είχε αναφέρει πως φωτογράφος στο παρελθόν του είχε χαρακτηρίσει τον Καράβα «αγγούρι», εκείνος είπε: «Η καριέρα μου και το τι έχω κάνει βρίσκεται στο internet, με ένα απλό google μπορείς να το βρεις. Την αγάπη μου».

chrismpo

Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα μαγιό …ανάποδο μπικίνι – φώτο

Συνταγή: Σολομός με λεμόνι και πορτοκάλι