Γιώργος Δασκαλάκης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – Θα υποβληθεί σε 21ο χειρουργείο

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης τον τελευταίο καιρό λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία τον έχουν στείλει επανειλημμένως στο χειρουργείο.

Ο τραγουδιστής, νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Ρόδου τους δυο τελευταίους μήνες δίνει τη δική του μάχη για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας του.

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Δασκαλάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό sky και στον Τώνη Μαρτίνη για τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του.

«Την ταλαιπωρώ και με ανέχεται όλη μέρα, είναι ο φύλακας-Άγγελος μου» ανέφερε ο Γιώργος Δασκαλάκης για την σύντροφο του η οποία είναι στο πλευρό του σε όλη αυτή την περιπέτεια που βιώνει και δίνει δύναμη τόσο στον ίδιο όσο και στην μητέρα του τραγουδιστή.

 Ο τραγουδιστής. σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το skyrodos.gr έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα σε είκοσι χειρουργεία ενώ μεθαύριο Πέμπτη θα υποβληθεί σε ένα ακόμη το 21ο. «Ο Θεός είναι μεγάλος και είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι γι’ αυτό» είπε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Δασκαλάκης θα επιστρέψει στο σπίτι του για να αναρρώσει και για ξεκουρασθεί για ένα διάστημα δύο μηνών κι έπειτα θα πρέπει να μεταφερθεί εκ νέου στη Γερμανία για ένα ακόμη κρίσιμο χειρουργείο στο στομάχι. «Παίρνω τόσα πολλά φάρμακα και τόσους πολλούς ορούς που τα χέρια μου είναι κατατρυπημένα, με πάνω από 30 φιάλες την ημέρα διαφορετικούς ορούς, σε σημείο που αν κάποιος με δει και δε με γνωρίζει θα νομίζει ότι είμαι πρεζάκι» είπε ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης σήμερα ζυγίζει 77 κιλά, και όλα τα προβλήματα του προέκυψαν μετά από το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε το 2006. «Όταν έκανα τότε το πειραματόζωο. Πλήρωσα το τίμημα του πρώτου χειρουργείου και μετά χρειάσθηκε να κάνω άλλα 19 χειρουργεία. Ίσως αν δεν το άντεχε τότε η τσέπη μου, σήμερα να μην ήμουν εδώ» δήλωσε ο τραγουδιστής.

https://www.newsbeast.gr

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος γίνεται ο νέος Δούκας και φτάνει στα άκρα

Masterchef 31/3: Το πρώτο ζευγάρι του Master Chef αποκαλύφθηκε … δείτε πιό είναι