Γιώργος Χρυσοστόμου: Παραλίγο να πεθάνω 3 φορές στον ύπνο μου

ηθοποιος

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την διατροφή του και σημείωσε ότι παραλίγο να «φύγει» από την ζωή 3 φορές μέσα στον ύπνο του.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στο «Οδηγός καλής ζωής» και η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε αποσπάσματα της συνέντευξης του ηθοποιού, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με την διατροφή του, ενώ κόντεψε να πεθάνει 3 φορές στον ύπνο του.

«Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο γινόταν η νηστεία, αυτό αμέσως έκανε αποτοξίνωση. Από τα 18 και μετά που μπήκα στη σχολή, στη Θεσσαλονίκη, και λόγω οικονομικών δυσχερειών, πήγα στο τυλιχτό για τρία χρόνια. Στο στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά και από τα 21 και μετά που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα», είπε χαρακτηριστικά

Παράλληλα, δήλωσε πως «πριν δύο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από τη ζωή μου. Μια μέρα είπα ότι δεν θέλω να ξαναπιώ και δεν ήπια ξανά. Αυτό άρχισε αυτόματα να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι, να μην χρειάζεται να τρώω μετά από κάποιο ξενύχτι. Ή θα άλλαζα ζωή ή θα το έκανε ο γιατρός».

«Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου από παλινδρόμηση μετά από υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Θα ήταν… αστείο να γράφουν ότι “έφυγα” από μια μακαρονάδα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Χamos

Φ. Γεννηματά: Η πανδημία είναι εδώ παρά την εικόνα που δημιουργεί η κυβέρνηση

Χamos

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής: Εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι σέρβερ της ομάδας χάκερ Darkside