Γιώργος Χρυσοστόμου για σεξουαλική παρενόχληση: «Μου είπαν “αν δεν ενδώσεις, θα φύγεις”»

Για τα εμπόδια που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει και τις σκοτεινές περιόδους της ζωής του μιλά ο ηθοποιός

Μία άκρως ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης (6/4) ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να φύγει από τη Ρόδο, αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί και τις συνήθειες που του έχει αφήσει η δουλειά τη νύχτα.

Γιατί αποφάσισε να φύγει από την Ρόδο; Πώς στράφηκε στο θέατρο;

«Στην πέμπτη δημοτικού αποφάσισα να φύγω από τη Ρόδο, είδα ότι δεν μου ταιριάζει το πλαίσιο του ξενοδοχοϋπαλλήλου. Είμαι από αγροτική οικογένεια, μεγάλωσα σε ένα χωριό, βρήκα σαν διέξοδο και από το σπίτι και από το νησί να δουλέψω στο θέατρο. Είπα σε αυτή τη δουλειά θέλω να ζήσω χωρίς φόβο, έτσι πήγα με δύο βαλίτσες στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα» είπε.

Η υποκριτική, η σεξουαλική παρενόχληση και πώς την διαχειρίστηκε

Δεν άντεχα να πηγαίνω με τρόμο στη δουλειά μου και έφυγα και μου είπε η Μαρία Καβογιάννη “πώς βρήκες το θάρρος να το κάνεις;”. Έχω φύγει δύο φορές από παράσταση, δεν θα τριτώσει, το διαχειρίζομαι» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου και πρόσθεσε.

«Δέχθηκα πολύ μικρός σεξουαλική παρενόχληση, έπρεπε να παλέψω με το πρώτο θεριό που ήταν ο φόβος, τότε μου είχαν πει ότι, αν δεν ενδώσεις, δεν θα συνεχίσεις στο θέατρο. Το αντιμετώπισα με κουβέντα – έκρηξη και πήρα τη συγγνώμη μου».

Η κατάθλιψη και η ψυχοθεραπεία

«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για τα πάντα. Θεραπεία θεωρώ και τη γιόγκα και τη γυμναστική. Προς την αυτοβελτίωση οδηγήθηκα γιατί κάποιες μέρες ξυπνούσα κι έλεγα “ωχ Θεέ μου”, αντί να λέω “τι ωραία”. Πρακτικά πάλευα με την κατάθλιψη, ήταν τα πράγματα λίγο πιο γκρι» παραδέχτηκε ο 41χρονος ηθοποιός.

Η δουλειά τη νύχτα για πολλά χρόνια

«Η δουλειά τη νύχτα ήταν μαγευτική, μετά γοητευτική και κουραστική τα τελευταία 20 χρόνια. Επειδή δούλευα νύχτα, μου άφησε κουσούρια, δεν μπορώ να κοιμηθώ, 01.00 η ώρα ξυπνάνε τα πάντα, είναι βασανιστήριο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Kim Kardashian: Κολάζει με ξεσκισμένο τζιν και τοπ από δέρμα αλιγάτορα – Σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Pete Davidson

Γιώργος Χειμωνέτος: Μάχη στα δικαστήρια για τον Ολυμπιονίκη για να πάρει το σπίτι του πίσω